home again

 
Hej alla fina! Nu är jag hemma igen efter några dagar i Stockholm hos min faster. Har haft några otroligt bra dagar med shopping, god mat, och annat trevligt. Mitt tåg gick vid fem tiden nu idag så vi hann med att gå runt på stan lite idag också. Vi åt god lunch på T.G.I. Fridays, besökte Sephora, gick runt i Gallerian och strosade runt i stan. Men nu är jag hemma iallafall, vilket är skönt och jag taggar inför träningsläger i helgen. Puss och kram!  

stockholm i mitt hjärta

 
Några få bilder från idag då jag haft en supermysig dag med faster här i Stockholm. Började på Fotografiska museet vilket var helt fantastiskt, fotade tyvärr inget där inne men verkligen så många fina utställningar. Sen vandrade vi runt i Gamla Stan ett tag, så himla fint och mysigt, älskar verkligen det, och sedan vidare mot Drottninggatan och NK för lite shopping. Sist avslutade vi dagen/kvällen med middag på Flippin's Burgers, supergott! Intensiv, men så bra dag! 

estocolmo

 
Hejsvejs! Det var några dagar sen sist men nu befinner jag mig i Stockholm hos min faster. Tog tåget upp hit tidigt imorse och var framme runt halv ett. Så idag har vi spenderat dagen på Mall of Scadinavia. Första gången jag var där, och gud så fint det är, och stort! Vi avslutade med middag på Vapiano, alltid lika mumsigt! Imorgon får vi se vad vi hittar på. Kram på er alla! 

midsommarafton

 
Glad midsommar på er!! Runt 11 tiden igår åkte vi till min moster där kusinerna och släkt var samlade för brunch. Det bjöds på massor av mums, och jordgubbar såklart (det bästa enligt mig typ). Sjukt mysigt, trevligt och alltid lika kul! På kvällen hängde med ett några kompisar och lite annat folk, det var supertrevligt. Hoppas ni fick en underbar dag, oavsett hur ni spenderade den. Ta hand om er, kram! 

fairytale dream

 
Ett av mina inköp från Skövde är den här underbara läppennan från Make Up Store. Har letat och försökt få tag i denna ett bra tag nu men den har alltid varit slutsåld både i butik och online, men nu äntligen! Färgen heter 'Fairytale Dream' och är en lite mörkare gammeldagsrosa färg, den är matt och passar både till vardags och fest. Älskar den så mycket! Om ni vill se hur den ser ut på så har jag den på mig på bilderna i inlägget precis under. 

hejdå för denna gången

 
Hej alla fina! Nu sitter jag på tåget påväg hem till Skåne igen efter 2 nätter i Skövde hos bästa Julia. Har haft det otroligt bra och roligt! Har verkligen haft the best time ever. Några dagar fyllda med skratt, prat, shopping, mysiga caféer och photo sessions. Kommer verkligen sakna det, och speciellt Julia. Hejdå Skövde för denna gången. Nu ska jag ska fortsätta min tågresa, ha det fint, kram! 

i Skövde

 
Hejsvejs! Gissa vad jag befinner mig? Jo, i Skövde hos fina Julia! Tog tåget imorse runt åtta och var framme vid halv tolv. Då gick vi dirket till stan, käkade lunch på ett supermysigt ställe, Rådhuset tror jag det hette. Sen gick vi runt, kollade i affärer, fotade och lite sånt kul. Nu har vi nyss ätit middag och ska snart iväg till Ica och köpa lite gottis. Stannar här till måndagkväll, ska bli superkul. Ovanför ser i förresten lite bilder på mina nya jeans, love them! Kram på er alla, hoppas ni mår bra! 

ripped jeans

 
Alltså ser ni så snygga? Var på Väla i onsdags och det var rea i många butiker, vilket var superbra. Inne på BikBok var det halva priset på uvalda jeans och jag föll genast för dessa med slitningar. De är verkligen så himla sköna, och för att inte tala om snygga! Har länge velat ha ett par håliga jeans, och nu äntligen hittade jag ett par. Så nöjd! Ska försöka ta bättre bilder snart! Puss & kram. 

deep cleansing oil

 
För några veckor sedan var jag i behov av ny sminkborttagning, så jag körde på en från Kicks egna märke, 'Pure & Simple Deep Cleansing Oil' som då är en olja som man masserar in i huden för att lösa upp sin makeup. Och herregud, helt klart den bästa jag testat. Jag har haft Cleanse Off Oil från Mac två gånger, men denna slår till och med den. Den löser upp sminket lätt och effektivit, det kan hända att jag behöver göra det i två omgångar om jag har haft riktigt mycket makeup. Det bästa av allt, den torkar inte ut huden, finally! Ett annat plus är att den är Fairtrade. Hett tips, köp!! 

summer is here

 
Första dagen på sommarlovet idag efter en grym helg. Är det bara jag som inte kan förstå att det faktiskt är sommarlov? 10 veckor utan skola framför mig, det går liksom inte in i huvudet på mig, haha. Är iallafall taggad på allt denna sommaren har att erbjuda! Idag har jag mest tagit det lugnt. Mamma har gjort flädersaft så det luktar så gott i hela kylen, ska bli mums att smaka den sen. Snart bär det av till träning, annars ser kvällen lugn ut. Puss.

sommarlov & student

 
För dom har tagit studenten, fy fan vad dom är bra! Var på fyra studentmottagningar igår, och jisses vilken rolig dag och kväll det blev. Supertrevligt sällskap, god mat, och massa skratt och prat. Var först på utspringet och kollade, och herregud vad jag längtar tills det är min tur. Får dock vänta två år, men det lär ju gå snabbt för jag tycker att hela ettan gick superfort. Vi fick sommarlov i torsdags och även då blev det en trevligt dag och kväll. Har ni fått sommarlov än? Puss

strips

 
En nykomling i garderoben. Älskar denna fina, randiga och exremt sköna klänningen från Gina Tricot. Så himla fin men ändå enkel och funkar både till vardags och till fest. Den sitter så skönt trots att den sitter tajt, det är inget man märker liksom för materialet är så mjukt. Tycker även att randigt är supersnyggt och att den har halterneck. Finns nog i fler färger om jag inte minns fler, ska nog köpa en till i annan färg, love it! 

lördagskvällen

 
Hej, eller godkväll kanske man ska säga! Njuter för fullt av sommarvärmen och idag har jag gjort lite ärenden, tagit en prommis med mamma, solat och kvällen har jag spenderat med min bästa Fanny. Vi åt sjukt god mat på en uteservering, och sen cyklade vi vidare hem till Fanny och bara satt och snackade, skrattade och hade det allmänt mysigt, så guldvärt. En bättre kväll kan man säga. Nu ska jag sova, puss och godnatt mina vänner! 

bikinitips

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR
 
Alltså tänk att det redan är juni, första och bästa sommarmånaden enligt mig. Då det både är skolavslutning och midsommar! Hoppas er start på juni varit bra, min har varit toppen då vi haft supervarmt och fint strandväder. Tänkte tipsa er om att Nelly har 3 för 2 på alla badkläder, det är bara att använd koden 'SWIN3FOR2'. Ovanför ser ni mina tre absoluta favvisar, är så sugen på att klicka hem ettan! Är de inte fina??