första advent

 
Då var det söndag igen, och första ljuset tänt! Spelade match igår, och idag väntar ännu en bortamatch. Är så taggad! Så nu ska jag snart iväg till samlingen. Önskar er alla en mysig och fin första advent! 

gymnasieval

 
Förra helgen var jag på gymnasiemässa på vår gymnasieskola här i stan. Jag tror jag är ganska säker på vad och vart jag vill gå. Det lutar mest åt samhälle med inriktning samhällsveteskap på skolan här jag bor, det är en linje som verkligen intresserar mig och den som lockar mig mest. Längtar lite faktiskt till gymnasiet ändå. Ni 99:or som också ska välja, hur tänker ni? Har ni bestämt er? Förresten finns det ett roligt spel/test här om valet! 

winter inspiration

weheartit.com
 
Det är ganska sjukt att vi är inne i novembers sista vecka. På söndag är det första advent och på måndag första december, och som jag har längtat efter att julpynta, julkalendern, gå på julskyltning, handla julklappar, lucia, snö och allt som decemeber har att erbjuda! Julen är ju helt klart den mysigaste högtiden, håller ni med? 

nyklippt

 
Direkt efter skolan idag cyklade jag ner till stan för att klippa mig. Klippte faktiskt en ganska stor bit idag, samt som jag klippte det lite mer V-format. Det blev en bit kortare, och lite mer uppklippt och så mycket fräschare, är supernöjd!

four

 
Hur bra är inte One Directions nya album då? Har aldrig varit så förtjust i dem, men tycker att de blir bättre och bättre hela tiden. Deras nya album Four, som släpptes för bara några dagar sedan, är ju hur grymt som helst och alla låtarna är så mysiga! Vad tycker ni? 

äntligen fredag

 
Idag har jag gått runt i min nya sköna, mysiga och underbara nya stickade tröja. Den är från Gina Tricot är helt underbar! Perfekt för mig som typ alltid fryser, speciellt nu på hösten/vintern. Och äntligen fredag säger jag bara! Har dock en ganska fullspäckad helg, men kul ska den bli. Nu: träning! Puss! 

fireplace

 
Har hunnit med en snabb sväng på Väla och kollat lite julklappar. Året första brasa är tänd, och det är ett riktigt höstväder ute. Hoppas ni har en fin söndag. Senare mot kvällen väntar match, så taggad!! 

daily makeup

 
Detta är vad jag sminkar mig med på vardagar och skoldagar, inte märkvärdigt alls men tänkte ändå att det skulle vara kul att se! Det jag använder är en BB-cream från Maybelline i hela ansiktet för att jämna ut min hudton lite, sedan brukar jag variera mellan min Hot Mama blush från The Balm och Benefits Dallas, eller så tar jag båda.
Efter det böjer jag mina ögonfransar och tar mascara, Benefits They're Real (favoriten!) och en från Loreal som jag tar på underfransarna. Använder också alltid ett läppbalsam och någon annan läpprodukt för att få lite färg på läpparna! 

12/11

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
Önskar er alla en fortsatt bra dag! Har själv haft en kort och lugn skoldag, som alltid är lika skönt, och nu ska jag plugga och sedan drar jag till träningen. Förresten, vad tycker ni om bilderna? Fotade dem igår och tycker att ljuset i dem faktiskt blev fint! Kram 

interior

 
Interior favs right now
 
 
Har fått upp intresset för inredning på senaste tiden, och kollar ofta runt på nätet efter inspiration och i indredningstidningar. Tycker om att köpa nya detaljer till mitt rum, så som ljus, prydnadskuddar och annat till sängen, klädhängare och förvaring. Just nu skulle jag mest vilja ha golvkandelaber, så himla fint ju! 

pure cali perfume

 
Fick denna parfymen av mina kusiner i födelsedagspresent. Det är Hollisters Pure Cali, och den är helt magisk! Den luktar väldigt fräscht, inte för starkt och mycket och även sött, precis som jag gillar. Stort tips till er som letar efter en ny parfym! 

morning quote


 
Godmorgon! Tänkte bara kika in och önska er alla en bra torsdag, och håll ut, imorgon är det fredag! Kan även passa på att tipsa om en bra sida som dagligen lägger ut positiva och inspirerande citat, ni hittar den här

black blouse

 
Ovanför ser ni bild på min nya blus som jag köpte när jag var på Emporia i torsdag. Jag gillar den verkligen, så fin, men ändå enkel, och man kan ha den både till vardags och lite festligare tillfällen. 199 kronor på Gina Tricot! Nu väntar lite plugg för min del och sedan träning, ha en fortsatt grym tisdag! 

filmtips

Grown Ups 2 // Safe Haven // What's your number? // The Lucky One

Några filmer jag har sett på senaste tiden, kan verkligen rekomendera allihopa. Speciellt Safe Haven, en av mina favoritfilmer, riktigt bra, och What's Your Number är också jättebra, en riktig tjejfilm och rolig! Behöver lite tips, har ni tips på någon/några bra filmer?