grey outfit

 
Smycken: Marc by Marc Jacobs // Skor: Michael Kors // Väska: Stella Mccartney // Blus: Nelly.com // Byxor: Ellos // Solglasögon: Ray Ban
 
Slängde ihop en outfit med några favoritplagg och wanties. Har fått världens crush på svarta kostymbyxor, så galet snyggt ju! Lika så Stella Maccartney väskan/clutchen, love it. Synd bara att de är så attans dyra. Eller vad tycker ni, visst är den snygg? 

studiedag

 
Hejsan! Idag är det måndag, vilket för mig innebär studiedag. Så skönt! Michelle, Marcus och Alex kom hem till mig vid 10 och då lagade vi brunch tillsammans. Olika frukter, juice, oboy, frallor med pålägg, äggröra, bacon och pannkakor med tillbehör dukade vi upp och allt var så mumsigt! Himla mysigt och roligt också! En välbehövlig ledig dag. Ikväll väntar volleybollträning, sen skolan som vanligt imorgon. Förresten, i lördags tog vi DM guld, gah så glad! Kram på er! 

22 april

 
Fredag igen, så härligt! Och lika så vädret idag. Sol och blå himmel, älskar det! Ikväll väntar volleybollträning och sedan sleep over med Fillan, och imorgon ska vi upp riktigt tidigt för att spela U18 DM. Så taggad, både inför ikväll och imorgon. Hoppas ni får en fortsatt fin fredag med massa sol och att ni unnar er något, för det förtjänar ni alla, puss!

pink blossom

 
Var en sväng på stan med Vendela igår efter skolan, supermysigt och roligt. De fina körsbärsträden har börjat blomma för fullt, älskar dem! Och älskar när solen är framme och värmer, att gå runt i skinnjacka och solglasögon. Riktigt vårväder, fler sådana dagar tack! 

mina favoritbloggar

Har följt Linns youtube så länge, och har även följt hennes blogg i ett par år. Det senaste året har hon blivit mer aktiv på bloggen och jag älskar det! Hon bloggar mycket om mode, tips och hennes vardag. Det bästa är nog hennes outfitinlägg, hon har grym stil! 
 
Amanda Valfridssons blogg är också en stor favorit. Hon lägger ut mycket bilder till sina inlägg vilket jag gillar, och bloggar mellan allt från vardag och dagens outfit till resor och fina frukostar. Hennes bilder är så inspirerande och fina, verkligen värd att läsa! 
 
Också har vi the one and only, Kenza. Tröttnar aldrig på hennes bilder, äventyr och outfits. Så himla grym blogg som jag klickar in på flera gånger per dag. Behöver nog inte säga så mycket mer, läsläsläs! 
 
Vilka är era favoritbloggar? 

missing london

 
Saknar London en aning mycket just nu faktiskt. Vill tillbaka till favvostaden och bara gå runder på Regnet  och Oxford Street, shoppa massor, sitta och njuta i solen i Hyde Park och bara vara. Älskar att vara i storstäder. Lika så Stockholm. Gillar liksom storstadspulsen och att de har så mycket större utbud av allt, butiker, restauranger, parker, fina statyer och allt det där. Drömt färdigt denna morgonen, let's start this week! Puss

kylie jenner lipgloss

 
Alltså, hur ska jag beskriva min lycka? För två veckor sedan släppte Kylie Jenner sina nya lipglosses för första gången, och jag hann beställa ett, waah! Hon har ju släppt sina Lip Kits i omgångar några gånger, och jag vill verkligen klicka hem några av dem också men har aldrig hunnit för de tagit slut på nolltid. Så ni kan ju förstå att jag blev överlycklig när jag hann beställa ett av hennes lipgloss. Färgen heter 'Like' och är galet snygg! Jag återkommer med recension! 

waiting for summer

 
Hejsvejs! Hoppas att allt är fint med er. Har haft en del skola på senaste och igår gjorde jag nationella muntliga i svenska. Det gick helt okej, grymt skönt att just det är överstökat nu. I lördags umgicks jag med Filippa hela dagen och på söndagen spelade jag DM där vi slutade trea. Lite update sådär kände jag behövdes. Btw så längtar jag otroligt mycket till sommaren. Sol, värme, sommarlov, kvällar med kompisar och allt det där. Längtar inte ni också? Kram

face primer

 
Köpte denna primer i Stockholm på Sephora och den har blivit en ny favorit i sminkkollektionen. Det är 'Base Hydratante Hydrating Primer' från Make Up Forever, som man då använder innan man ska sminka sin bas och lägger sig som en hinna över huden, gör så sminket håller så mycket längre och jämnar ut hudtonen. Just denna är en med extra återfuktning, och jag tycker verkligen den gör min bas finare och mer hållbar. Min bas håller, ärligt, hela dagen, från morgon till kväll, foundation, bronzer och allt! Så värd pengarna, stort tips till er, helt amazing! 

thursday

 
Godkväll alla fina ni ♡ Hoppas ni mår bra. Med mig är det faktiskt bra, känner mig glad och pigg, vilket känns toppen. Idag har jag pluggat en del, har några arbeten som ska in nu innan veckan är slut så jag har försökt göra klart dem, och även hunnit kolla match. Imorgon är det fredag, och då är det volleyboll som gäller, taggad! Förresten, har blivit helt kär i den här flättrenden som ni kan se. Tycker det är så snyggt, vad tycker ni?

graduation dresses

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR
 
Om runt 65 dagar är det dags för sommarlov, skolavslutning och student för en del. Jag har redan börjat kolla på klänningar inför avslutningen och som ni kan se så är jag ute efter en vit, helst med spetsdetaljer. Alla är från Nelly och de har fått in så många, fina vita klänningar. Är kär i allihop!  

delivery

 
Beställde hem ett paket från Lyko i slutet på förra veckan och idag låg det i brevlådan, wiho, älskar att gå och vänta på att få paket hem när man beställt något på internet. Jag klickade hem Mary-Lou Manizer Highlighter från The Balm, som jag velat ha så sjukt länge, och Real Techniques Setting Brush. Asså pigmentet på highlighter, så grymt bra! Är så taggad på att dessa båda två 

söndagsmys

 
Hej på er! Hoppas ni har haft en jättefin helg, det har jag haft. Igår träffade jag Fanny och var där hela kvällen, och idag har jag kollat match och ätit på Pinchos tillsammans med bästa Fillan och Fanny. Har aldrig varit där förut, men hade hört så mycket bra om den restaurangen, och det var verkligen så gott och mysigt där! Man beställer små tapas rätter, och så har de ett stort utbud av drinkar. Tog en alkoholfri Mojito som var underbar! Vi hörs, kram.