highlighters

 
Två solklara favoriter är dessa två highlighters! Som så många andra älskar jag highlighters och en makeup blir inte komplett utan highlighter. Helst ska den synas och få den där "wow" effekten. Mina två favvisar är Soft & Gentle från MAC, som är lite mer åt det brun/rosa hållet och Mary Lou-Manizer från The Balm som har sjukaste pigmentet och den perfekta färgen! Stort tips till er som letar highlighters!! 
 
 Till vänster Mary Lou-Manizer, till höger MAC Soft & Gentle

fall bucket list

- Köpa massa fina pumpor och karva dem. Kolla bara på collaget nedanför och se den bilden med de vita, glittriga pumporna, det är något jag verkligen ska göra i år! 
 
- Throw a birthday party. Fyller år den 3 oktober, så då planerar jag att ha en riktigt grym födelsedagsfest med massa fina dekorationer, god mat och efterätt tillsammans med de jag trivs allra bäst med! 
 
- Åka över en dag till Köpenhamn. Något jag och Michelle planerat att göra, så himla mysigt att gå runt i stan, sitta på ett mysigt kafé och dricka varm choklad, shoppa, och självklart ta massor av fina bilder i höstvädret! 
 
 
- Baka goda pajer och kanelbullar. Behöver jag säga mer? Bakning en regning och mörk kväll, mmm.. Så mysigt och gott! 
 
- Köpa mysiga detaljer och must haves. Doftljus i mängder och fina tekoppar exempelvis. Är riktigt sugen på ett ljus från Woodwick, want so bad. Ett måste till hösten är också mysiga halsdukar och gosiga strumpor! 
 
- Fota. Ska verkligen ta mycket bilder i höst, både vardagsbilder och snapshots med mobilen men också med kameran. Självporträtt, outfitbilder utomhus och från festligheter! 
 
- Filmmys. Massor av filtar, täcken, kuddar, varm choklad och något gott att mumsa på. Harry Potter maraton? Yes please!