godmorgon

 
Godmorgon! Har nyss ätit frukost, som jag var tvungen att ta bild på, haha. Naturell yoghurt med färska jordgubbar och blåbär. Finns det något godare än färska bär? Tror inte det. En riktig sommarfrukost. På tal om sommar så fortsätter kanonvädret, 27 grader och sol igår och det ser ut att bli detsamma idag. Och 10 dagar till sommarlov, hur sjukt?! Efter skolan lutar det mot en tur till Väla, men annars ska jag nog bara njuta av solen. Ha en finfin dag mina vänner! 

sunday funday

 
Godkväll på er! Har haft en underbar helg med massor av skoj och fint väder. Igår spelade vi i laget beachvolley från 10 på förmiddagen till eftermiddag, och sen kom Anna hit på kvällen och vi lagade middag och hade det mysigt. Mötte upp Sara i stan idag för lite umgänge, vilket också var supermys! Och vädret idag har ju varit otroligt, älskar att gå i klänning! Köpte även med mig hem en liten blomma till mammsi, det är ju trots allt morsdag. Grattis på morsdag alla mammor, ni är guldvärda 

jeans skirt

 
Kolla vad fin min nya jeanskjol är! Har letat och letat så länge efter en vanlig, simpel jeanskjol och nu äntligen hittade jag en! Eller mamma gjorde det, haha. Den kommer ifrån Vero Moda och är superskön, har på mig den idag. Älskar den, så fin! Har även klarat av en hel dag med nationella prov i matte, det gick väl helt okej. Men skönt att ha det över nu. Ha en fortsatt fin dag, kram 

SM silver

 
Hejhopp! Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag iallafall. Spelade som sagt U18-SM slutspel, och det blev ett bra resultat för oss, då det slutade med ett SM-silver. En andra plats i Sverige alltså. Så sjukt nöjd över oss alla, stark laginsats. Herregud vad jag tycker om dessa tjejerna! Idag blir det lite matteplugg inför nationella imorgon, samt träning ikväll. Annars inte så mycket, hoppas på fint väder så att man kan vara ute och njuta. Puss & kram

nittionde maj

 
Hej mina fina! Hoppas det är bra med er, med mig är det bra tack. Äntligen börjar helgen närma sig, men jag har faktiskt redan tagit helg idag. För imorgon åker vi till Örebro för att spela U18-SM, är så sjukt taggad så det finns inte! Ska bli riktigt roligt, älskar att åka iväg och spela stora turneringar. Resten av dagen består av packning, städning och lite plugg. Testade för övrigt ett par nya fransar idag, Ardells 'Wispies', har på mig dem på bilderna och jag älskar dem! Ha en riktigt fin eftermiddag, love you all! 

från en anorektiker

Jag minns den där tjejen. Som jämt såg trött och utmattad ut i både kropp och själ, var isolerad, nekade alltid till att hitta på något och som alltid tackade nej när man bjöd på något. Tjejen som man knappt vågade hålla en konversation mer för att man var rädd att man skulle bryta ner henne ännu mer än vad hon redan var. Tjejen med anorexi skrivit i pannan.

Den tjejen var jag. Jag var den tjejen som valde att göra anorexin nöjd och mig själv olycklig. Gjorde allt för att inte gå upp det minsta lilla. Att gå hem från BUP och inte ha gått upp något gjorde mig glad. Eller gjorde det mig nöjd, eller bara ätstörningen? All tid jag la ner på att räkna kalorier kanske ändå var värt det i och med att jag höll mig på samma vikt. Det var det jag kallade att kämpa. Jag kämpade för att inte gå ner i vikt, det enda jag ville var att inte väga varken mer eller mindre än vad jag gjorde då. Gick jag ner väntade inläggning och ingen träning. Gick jag upp skulle jag bli tjock och ingen skulle tycka om mig.

Det här med att faktiskt se sin viktuppgång är nog varit bland det jobbigaste. Tänk att det du fruktat allra mest i flera år plötsligt händer. Så var det för mig. Mina första tankar var att jag ville bli av med ett par kilo igen. Efter timmar av ångest och tårar varje gång jag ställt mig på vågen inser jag att jag är lycklig. Jag är glad. För att jag gör det jag vill. Göra spontana grejer med kompisar hela tiden, tillbaka på volleybollen fullt ut, äter det jag vill och att jag har en kropp som faktiskt orkar göra allt det här igen. För det har jag nu. Det är så ovärt att leva ett kontrollbegränsat liv som bara gör dig olycklig, och tro mig ofta kan man tro att man mår bra. Men ta en minut och fundera på vad du vill innerst inne. Sallad eller hamburgare? Träna eller slappa?

 

Mitt liv i mörkret sög. Siffrorna på vågen, innehållsförteckningar, nyttigt och onyttigt hit och dit. Det är något som jag aldrig någonsin vill komma tillbaka till. Trots att jag idag är så motiverad och lycklig över mitt friskare liv kommer ändå tankarna upp om min kropp verkligen duger. Aldrig om att jag duger som person eller som kompis, utan om min kropp duger att kolla på för allmänheten. Har man levt ett liv där man alltid tyckt man varit för klumpig, haft tjocka lår och för mycket fett på magen, är de tankarna något som sätter sig i huvudet. Lika svårt som det varit att bli av med kaloritänket och att vända på steken och tänka ”Vad gör mig mindre värd att äta än någon annan?”, lika svårt är det att acceptera sin kropp. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte är bekväm med min kropp och att jag ägnar alldeles för mycket tid att tänka och studera mina lår varje dag. Jag vet att det här med självkänsla inte är något som blir bättre under en natt. För det var det jag trodde om att bli fri från ätstörningstankarna. Det har tagit så himla lång tid. Nästan två år, och det kommer säkert att ta längre tid än så för att avsluta det här kapitlet. Citatet ”stay strong” är något jag tidigare inte grubblat i så djupt, men med facit i hand: ja, det är alldeles för bra. 

 

sunglasses

 
Solglasögon är enligt mig den snyggaste accessoaren! Ser så många snygga dagligen överallt, på instagram, weheartit, bloggar och i verkligheten. Har fastnat helt för cat eye modellen, så galet fin! Har ett par bruna, som ni kan se i några inlägg längre ner, älskar dem verkligen. Vill så gärna köpa ett par med lite färgat glas, typ som de på bilden längst upp till höger, eller bilden under den. Någon som vet vart man kan köpa liknade? Dior har ju himla fina, men en aning dyra.. Haha. 

foundation tips

 
Om du letar efter en bra, täckande och hållbar foundation till kanske studenten eller bara till vardags, here you have it, Loreal Paris 'Infallible All Day Fresh Foundation'. Köpte denna foundation för ungefär två veckor sedan och jag har redan hunnit förälska mig i den, stort tips!
 
+ Håller från morgon till kväll, utan primer under
 
+ Bra täckning med bara ett lager, ännu bättre med två och går att bygga upp jättesmidigt utan att det ser kakigt ut
 
+ Återfuktar och ger därför inte ett för matt resultat och torkar inte ut
 
+ Ger en fräsch känsla i ansiktet, man känner sig inte packad med smink trots att man har ett par lager
 
+ Den har pump, och ett pump räcker till ett lager
 
- En liten aning för tjock konsistens för min smak
 
- Den ljusaste färgen är ganska mörk, vilket är synd för dem med lite blekare hy
 
För er som undrar har jag den i färgen '120 Vanilla' och den passar mig perfekt!

tuesday

 
Hallå där ute i värmen! 27 grader idag också, rena sommarvärmen, men jag älskar det trots att jag då och då klagar, hehe. Man mår så mycket bättre under denna perioden av året, jag blir iallafall gladare och piggare. Tisdag idag och är tillbaka till skolan efter långledigheten, bara jag som tyckt det känts som sommarlov? Har avklarat ett prov igår, vilket är så skönt att bli av med. Ikväll blir det volleybollträning, hoppas ni får en fin kväll 

yesterday

 
Vilken underbar dag det var igår! Hela 26 grader! Började dagen med att möta upp Anna och Sofia vid elva tiden för att köpa lite gott och sedan cyklade vi ner till udden och satte oss där och hade picknick, solade och snackade. Supermysigt! Senare, efter jag kollat på min lillasysters dansshow, cyklade jag bort till Anna igen och sen satte vi oss på samma ställe och hade picknick nummer två. Lite grillmys med mat och marschmallows, mera prat och bara njöt av kvällen. En riktigt sommardag! 

20 plusgrader

Skinnjacka - Miinto.se // Topp - GinaTricot // Solbrillor - Lindex
 
Alltsåååå, hur underbart väder? 20 grader och strålande sol, man slipper frysa och gå i tjocka kläder. Kan knappt bli bättre. Finns inte ord för hur mycket jag lever för den här årstiden, och vårkläder och solglasögon. Big love! Och som plus i kanten, inget plugg och vi går endast till onsdag denna veckan sen är vi lediga i fyra dagar. weho. 

nly one

 
En liten, liten tjuvkik på en klänning jag beställde hem från Nelly förra veckan. Är helt förälskad i den, så skön och sitter superbra också. Asså petsdetaljerna, gah! Hade tänkt ha den på skolavslutningen men också på festligheter i sommar. Visar bättre outfitbilder när det är dags för avslutning, bara 39 dagar kvar. 399 kr, och är från märket Nly One, älskar! 

april faves

 
Hej hopp! Då var det första maj, alltså hur fort går inte tiden? Tänkte visa er mina favoritprodukter denna månaden som jag använt mycket och gillat lite extra, alltså mina april favoriter!
 
Kat Von D Contour Kit: Den perfekta contour paletten! Innehåller 6 färger, jag använder mest contour färgen som är lite mer åt det gråa hållet (längst till vänster på nedersta raden) och färgen i mitten på översta raden som är ett banana powder och det brukar jag sätta min concealer under ögonen med. Helt fantastiskt pigment och kvalité. Finns på Sephora, värt!
 
Real Techniques Contour Brush: Lägger alltid min contour med denna borsten, denna + contour paletten = bästa!
 
The Balm Mary-Lou Manizer: Gosh, älskar denna highlightern! Tror de flesta av er har hört talas om denna och jag förstår varför den är så omtalad, perfekta färgen och otroligt pigmenterad! Har använt den in princip varje dag sedan jag köpte den i början av månaden, love it.
 
Beautyblender: Förstår inte varför jag inte köpt denna tidigare. Har tidigare haft en sponge från Real Techniques men för någon månad sedan köpte jag en riktig beautyblender. Så sjukt bra att applicera foundation med och man får en jämnt, fint och helt flawless resultat. Mycket bättre än en foundation borste tycker jag! 
 
Gliss Ultimate Repair Anti-Damage Mask: En ny favorit i duschen, en riktig goding för håret. Det är en hårinpackning som ska hjälpa torrt och skadat hår, vilket jag tycker den gör. Jag brukar använda denna 2-3 gånger i veckan och jag tycker den fungerar superbra och gör håret så lent, även dagarna efter! 
 
Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray: Ett setting spray som man sätter sitt smink som en sista finish. Det kan regna och man kan svettas, det håller! Och det gör så att basen smälter samman väldigt fint och ger ett finare resultat. Älskar denna mer och mer!