18-årsfirande

 
 
Hej alla fina läsare!! Har spenderat de senaste dagarna med två stycken 18-årsfirande. Igår var det hos Fanny, som för övrigt är den finaste människan på jorden. Det var superkul och mysigt med härligt folk. Använde min nya, snygga kuvertväska tillsammans med en vit enkel klänning från H&M. Älskar väskan, man får plats med allt man behöver! Hoppas ni har det superbra, kramen. 

alkoholfri mojito

 
I lördags gjorde mamma alkoholfria mojitos till oss! Har druckit dem på Pinchos innan och tycker de är supergoda och har sedan dess velat testa göra egna hemma. Och dessa mamma gjorde var så himla läskande, perfekt till sommaren! Tänkte dela med mig av receptet! 
 
Du behöver: (1 portion)
0.5 limefrukt(er)
1 msk sockerlag (googla recept)
5 myntablad
sodavatten (kolsyrat vatten) / sprite
 
Gör såhär:
1. Häll sockerlag och pressad limejuice i ett glas. Mortla myntan i limeblandningen.
2. Fyll på med sodavatten, alternativt sprite (eller både och). Garnera med myntablad och lime!  

queen b

 
Igår upplevde jag det jag väntat på i flera år. Allt var så mäktigt, så mycket power. Att stå och sjunga med till alla låtar, hoppa, dansa, och avslutningen som var Halo var helt amazing! Slut på ord, Beyoncé slayed as always. 

älskade sommar

 
Lite bilder från senaste dagarna. Solen har varit framme och tempraturen har varit uppe i nästan 30 grader, äntligen sommarvärme. Suttit ute och ätit middag på kvällarna, hängt på stranden, träffat bästa vännerna, fotat, tränat volleyboll och bara varit. Precis som det ska vara.  

kaktusar

 
Kolla vad jag har pysslat med idag! Åkte till Blomsterlandet med mamma efter någon timme i solen och köpte några kaktusar, en fin vit skål/vas och lite vita stenar och jord. Så nu har jag pysslat lite med det och såhär blev det, en väldigt fint arrangemang som står och pryder mitt skrivbord, made by me! Nu ska jag ut och sola lite till innan det är dags för träning. Puss! 

inspiration

 
Bjuder på lite fin inredningsinspiration x 5 så här en onsdagsförmiddag. Ni ser skrivbordet längst ner till höger, exakt så vill jag ha det. Med en glasskiva över, så fint! Och sen något fat med ljus, en stående tavla och någon fin kaktus på. Big wantie! 

äntligen sol

 
Första soldagen på typ en månad, weho!! Har tagit vara på denna dagen så mycket som det går. Har suttit ute och solat med podcast i öronen, varit ute en sväng med kameran och legat ute i hängmattan och tagit det lugnt. Ska lite senare bege mig ner mot hallen då vi har träning. Ha det fint, kramen! 

snake print

 
En nykomling i samlingen, en kuvertväska. Så galet snygg! Sjukt snyggt ormmönster och lyxig. Den är från Don Donna och passar såväl som till vardags för att piffa upp en outfit som till fest. Gah, älskar den! 

Mac pigment & sweed lashes

 
Hola! Hoppas allt är bra med er! Idag, ikväll har vi haft födelsedagskalas för bästa pappi som fyller år imorgon. Släkten var här och åt gott och pratade massor, supermysigt. Testade ett par lösögonfransar från Sweed i modellen 'Gabbi', och jisses vad fina dom är! Så lätta att applicera och sitter naturligt, nya favoriter. Använde mig även av ett pigment från MAC i färgen 'Copper Sparkle'. Helt underbar produkt! På bilderna ser ni ju resultatet, och jag blev ganska nöjd själv må jag säga. Kram och godnatt  

new sunnies

 
Nya glajor inköpta på Monki i Stockholm. Har letat efter liknade ett bra tag, gjorde till och med ett inlägg om det ju, och nu äntligen hittade jag ett par som jag älskade från första ögonblick, så galet snygga och färgen på dem är ju så fin! Och för att inte tala om modellen, kan jag inte bara vad jag som älskar denna modellen på solbrillor?

kattvik

 
Hej alla fina! Idag tittade solen fram och då böjd mormor och morfar oss till ett café i Kattvik. Ett supermysigt ställe ungefär 20 minuter från där vi bor. Det blev våfflor och det var mumsigt! Precis nedanför fanns en pir och ett fint badställe, verkligen jättefint! En bättre eftermiddag helt enkelt. Har även hunnit med att träffa Fanny en liten stund idag, välbehövligt prat och ett hejdå i och med att hon åker iväg imorgon. Men ni får ha det så bra, kramen! 

liseberg

 
Hejhopp! Har spenderat de senaste dygnet i Göteborg. Vi åkte tidigt igår på morgon för att gå på Liseberg. Så himla kul var det! Det var nog två år sedan jag var där sist, och ja, som sagt sjukt kul var det. Min favorit var nog uppsvinget, galet rolig ju! Efter en hel dag på Liseberg blev det hotellövernattning på Scandic Opalen och imorse väntade god hotellfrukost, mums! Har haft en supermysig weekend med familjen, och hoppas ni också mår bra! Kram

viva la glam II

 
Äntligen mitt! Har kollat på detta väääldigt länge och nu när jag var i Stockholm tog jag tillfället i akt att köpa det. MAC's Viva La Glam II. Det är i finishen 'Satin' och är matt. Det jag tycker är bra är att det glider på läpparna lätt trots att det är en matt finish och är inte torrt och strävt liksom. Färgen är en fin nude färg, väldigt kall och nästan mot det rosa hållet. Den passar perfekt med läppennan från Make Up Store som jag visade upp för inte länge sen. Och såklart, älskar packeteringen. Snygg, och ovanlig i och med att det är från Viva La Glam serien!  

happiness is homemade

 
Lite outfitbilder fotade i fina Skövde för några veckor sedan! Där fanns många mysiga gator och byggnader som var perfekta att ta bilder vid. Tröjan kommer från Gina Tricot och är faktiskt ny, gillar snörningen och den är superskön, och skorna är från Ellos. Perfekta sommarskorna, love them! Hoppas ni mår bra, det gör jag. Känner mig väldigt glad, vilket känns skönt. Kram, ni är så fina. 

suede

 
Suede
 
 

scones

 
Mmm.. Kolla vad mamma och jag gjorde till brunch/lunch idag, scones. Så himla gott! Speciellt med te till, lite english style på det hela, och olika goda pålägg. Det är ju så gott, och så lätt att göra! Och som godast när de är varma och nybakade! Tänkte att jag kunde dela med mig av ett recept vi använder oss utav.
 
4-6 scones: 
2 krm salt
2 msk olivolja
2 st ägg
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 dl grahamsmjöl
1 dl turkisk yoghurt
 
Gör så här: 
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Vispa ihop ägg, olivolja och yoghurt. Blanda vetemjöl, grahamsmjöl, bakpulver och salt i en separat bunke och häll i äggblandningen och blanda försiktigt. 
3. Ta upp degen på mjölad arbetsbänk. Arbeta degen och gör bollar (gör så stora du vill ha) som du sedan plattar ut och lägger på en plåt med bakplåtspapper. 
4. Grädda mitt i ugnen ca 12 minuter. 

odd molly

 
Hej fina ni! Hoppas allt är bra med er, ber om ursäkt för lite dålig uppdatering från min sida men har haft fullt upp sen jag kom hem från Stockholm. Vi har nämnligen träningshelg och kör dubbla pass några av dagarna, så jag har inte riktigt haft tid och ork. Men på tal om Stockholm, ett av mina inköp där var denna superfina blusen från Odd Molly. Föll för den direkt, den är ju så söt, har skönt material och färgerna är ju så härliga! Modellen är kortärmad, har en fin snörningsdetalj längst upp i nacken där bak och spets längst ner, himla fint!