firande & kräftor

 
Hejsvejs! Hoppas ni alla har en fantastisk lördagskväll. Har firat två födelsedagar redan den här helgen. Igår var det 18-årsfest för världens bästa Sofia, och det var verkligen hur kul som helst. Grym kväll med andra ord! Och idag fyller min lillasyster 13 (!) år, så ikväll har vi haft släktkalas med kräftor och andra tillbehör. Så himla gott med både kräftor och räkor tycker jag! Gillar ni skaldjur? Vi hörs, ta hand om er, kram. 

lush cupcake face mask

 
 En stor favorit at the moment är denna färska ansiktsmasken från Lush, it's lovely! För det första doftar den underbart, chokladaktigt, mums! Och sen rengör den huden otroligt bra och gör mitt ansikte så mjukt och lent, då den innehåller kakaosmör. Som ni kanske vet använder Lush sig bara utav färska och naturliga ingredienser, vilket är superbra för huden. Så vill ni ha en återfuktade mask, och dessutom en som rengör på djupet, köp denna, hett tips!! 

första veckan

 
Hello darlings! Började som sagt skolan i onsdags och redan dagen efter körde vi igång enligt schema. Jag gillar vårt schema faktiskt, nån onödig håltimma men det skulle vi se om det gick att lösa, men annars nöjd. Så har fått en liten mjukstart på tvåan, och hittills känns det okej. Har ni börjat skolan än? Ikväll väntar träning, så nu ska jag ta en liten nap haha. Ha en underbar fredag, kram och ta hand om er! 

ivyrevel: fall 2016

 
 
 Asså kan vi bara ta en tyst minut för Ivyrevels höstkollektion? Alla plagg är så galet snygga, de ovanför är mina topp tre favoriter från kollektionen. Det kliar så i fingrarna att beställa hem både bomberjackan och den svarta klänningen. Good job Kenza! HÄR hittar ni det! 

16 augusti

 
Tjo! Hoppas ni mår finfint trots att det är slutet av semstern och lovet. Idag har jag varit en sväng på Väla med mormor och morfar, vilket var superroligt och mysigt. Köpte lite nödvändigheter nu inför skolan. Börjar alltså imorgon. Känns väl sådär, men det är bara att bita ihop. Hoppas detta året går lika fort som ettan gjorde! Det ska nog gå bra. Ikväll har vi träning, annars händer inte mycket mer idag. Puss och kram på er! 

leksand

 
Hejsvejs! Är hemma i Skåne igen efter en helg i Dalarna. Har haft det supermysigt och bra. Som sagt var vi där i stugan med fastrarna, kusinerna och dom. Så vi har mest varit vid stugan, men igår på förmiddagen gjorde vi en liten utflykt till Leksand. Så himla fint där! Vi åt lunch på ett café som hette "Udden", käkade en supergod macka och där fanns allt möjligt gott. Tipsar verkligen om det! Och sen gick vi mest runt och kollade i diverse butiker, skoj! Nu ska jag njuta det sista av lovet här hemma. Kramen. 

hej från dalarna

 
Godmorgon på er! Just nu är jag faktiskt i Dalarna, mysigt va? Släktigar från pappas sida är också här i stugan, fastrar, farbror, och några kusiner. Så kul! Vi kom hit igår, så igår gjorde vi inget speciellt. Var ute på promenad, plockade lite blåbär och hade det mys i stugan. Vi stannar här bara över helgen, men kul att träffa alla och bara vara! Njut nu av den sista ledigheten, vi hörs! Kram.

göteborg

 
Godkväll på er! Har varit i Göteborg hela dagen med bästa Julia. Vi har haft det så roligt och mysigt. Tog tåget imorse och mötte Julia på centralstationen. Vi gick runt på stan, kollade i affärer, shoppade massor, åt lunch på Vapiano och pratade om allt och inget. Har saknat henne så mycket, och nu är det 50 dagar tills vi ses igen, bästabästa! 

från igår

 
Som jag nämde igår var jag, mamma och min syster på Mio igår. Vilket är en jättestor och fin inredningsaffär med allt möjligt. Vill typ ha allt där, men föll för ordspråket som ska sitta på väggen, tycker det var superfint. Och även alla deras ljus, ljusstakar och porslin. Åhh, kan gå där inne i timmar. Idag har jag träffat Filippa och Vendela en liten stund och nu tänkte jag vila en stund innan träningen. Vi hörs, ha de bäst!!

good morning

 
Godmorgon alla fina! Vaknade runt 8 idag och vaknade till bästa nyheten. Guld till Sarah Sjöström, grymt! Jag älskar alla stora sportevenemang, OS, EM, VM, you name it! Så OS följer jag slaviskt. Gör ni också det? Det beror nog på att jag är väldigt sportintresserad haha. Nog om det, idag ska jag och mamma en sväng till Mio och Ikea hade vi tänkt och sen ikväll har jag träning. Sista sommarträningarna denna veckan och sen börjar pre season! Kram.  

utflykt till ven

 
Dagen har spenderats från tidig morgon till tidig kväll på Ven. I morse tog vi båten över till ön Ven för cykelutflykt tillsammans med moster, kusinerna och respektive. Vi hyrde cyklar och cyklade Ven runt, stannade på några olika ställen för att kolla, bland annat för lunchpaus, museum och småbutiker. Supermysigt dag, och nu är jag så trött. Så det blir nog en tidig kväll för mig ikväll. Puss & kram. 

mina läpprodukter från mac

 
Min favoritsminkprodukt som jag tycker är roligast att köpa är nog till läpparna. Det finns ju så mycket att välja med i alla dess former. My favorite brand är Mac, och ovanför ser ni alla mina läpprodukter jag har från därifrån. Läppstiften från vänster: Viva la glam II, Hug Me, Cream Cup, Peach Blossom. Och sen har jag en läppenna också i färgen 'Cultured' som är min absoluta favorit genom alla tider, så krämig, lätt att applicera och sitter som berget!