mother's day

 
Mamma. Min hjältinna, superkvinnan i mitt liv. Det finns inte på världskartan hur mycket jag uppskattar dig. För att du är hemma med mig, går igenom det här tillsammans med mig och hur mycket du ställer upp för både mig. Allt är värt mer än guld. Grattis på morsdag mammi. Idag tycker jag att vi alla ska visa vår uppskattning till våra mammor på morsdag! 

interior beauties

 
Längtar så himla mycket tills jag får inreda mitt egna place. Det finns så mycket fint som gör att man längtar ännu mer, brukar sitta och drömma mig bort på hemnet, haha. Ljusstaken ovanför är en stor wantie, älskar den! 

lila syrener

 
Älskar att fota allt som har med blommor och naturen att göra, speciellt på våren. Just nu blommar en av mina favoriter, syrenerna, så fina och gott luktar dom också! 

hold on

nytt i skönhetsväg

 
Ja, det var detta som fick följa med mig hem från Stockholm i skönhetsväg, så nöjd! Body mist från Victorias Secret, läppstift från Mac i färgen "Peach Blossom", Mac Pro Longwear Concealer och Too Faced Sweetheart Blush från Sephora. Gick lite crazy på Lush, köpte en ansiktsmask, en shampookaka, ett balsam och två bubbelbitar. Denna gången blev det mest smink, men jag kan visa klädesplaggen i ett annat inlägg, puss! 

yellow

 
Hej lovies! Idag har jag hittat på lite allt möjligt, inget speciellt egentligen. Men bland annat målat naglarna sommarfina i en gul färg, passade nog i och med att Måns vann hela Eurovision igår, börjat läsa tredje Harry Potter boken, varit ute på en prommis med mamma i solen och lite andra ärende. Har ni haft en bra söndag? Kram på er 

Ariana Grande

 
Kom hem igår på kvällen runt halv 9 från Stockholm, lagom trötta efter en lång dag med massa shopping. Har haft två helt fantastiska dagar i Stockholm med konsert i globen på torsdagen och shopping igår. Ariana, och hela konserten var så sjukt bra och grym, she killed it! Alltså verkligen, det var magiskt. Öppningsnummret med Bang Bang var så grymt! Bästa kvällen på väldigt länge. På fredagen hann vi med en hel del shopping, gick lös inne på Lush, hehe...  Kram på er så länge! 

→ Stockholm

 
Går och packar det allra sista, lyssnar på Ariana, och snart rullar bilen mot Stockholm. Ikväll ska vi nämligen på Ariana Grandes konsert, är så sjukt taggad! Och imorgon blir det shopping, vilket jag också ser fram emot. Ska bli riktigt skönt att komma iväg lite från vardagen, det behövs verkligen. Hoppas ni alla får en toppen dag så vi hörs, kram! 

7 saker du kanske inte visste om mig

  
Jag har oftast väldigt städat och ordning på mitt rum, det är sällan det är stökigt faktiskt. 
 
Jag har nyss läst ut första Harry Potter boken och börjat läsa tvåan för ett par dagar sedan. (Förstår inte varför jag inte läst dom tidigare!)
 
För lite mer än ett halv år sedan slutade jag bita på naglarna, vilket kanske är bland det skönaste och bästa jag gjort. Nu förstår jag knappt att jag gjorde det..
 
Varje gång jag går in i en livsmedelsaffär, som typ Maxi eller Willys, så går jag alltid och luktar på olika sköljmedel. Haha, så underbart ju! 
 
Jag har aldrig åkt skidor i hela mitt liv. 
 
Jag smörjer alltid, alltid in mig med antingen body butter eller body lotion på morgonen, en del av min morgonrutin typ. Älskar känslan av att dofta gott och fräscht, och att benen blir mjuka då mina är ganska torra!
 
Jag ser otroligt dåligt på långt håll.
 

pitch perfect 2

 
Var och såg Pitch Perfect 2 igår på bio med saknade Vendela. Båda vi tyckte att den var jättebra. Jag gillar ju musik och mycket show så det var helt klart en film för mig, jag tycker nog ändå att ettan var lite bättre men inte mycket. Det var bättre musik i den nya. Absolut en film värd att se, och så himla mysigt med bio, och att träffa fina bästis! ♡ Har ni varit och sett den än?  

i mina lurar

 
Ain't Nobody (Loves Me Better) // Sexual Healing // Another You // Headlights // American Oxygen
 

Några favvisar i musikväg just nu. Älskar Rihannas nya American Oxygen, det måste nog vara bland det bästa hon gjort, den spelas på repeat rätt mycket kan jag säga, haha. Hos mig skiner solen, hoppas ni får en lika solig fredag, kram på er alla!  

dags för långhelg

 
Hej allesammans! Nu är det mindre än en månad kvar till sommarlov, 8 dagar tills jag åker till Stockholm för att se Ariana Grande och snart är ju juni här! Längtar så enormt mycket efter sommaren, ännu mer när jag ser att allt utomhus har blivit grönt. Nu har vi lite långhelg framför oss och samla krafter. Och imorgon ska jag spela en beachvolleyturnering som jag ser fram emot!
Puss och kram ♡

a beauty must-have

 
Frågar mig själv, hur kunde jag leva utan denna innan? Detta är min lifesaver när det kommer till skönhet. Det är alltså MAC Fix +, som är ett spray som man ska spraya på ansiktet för att få huden att de "friskare" ut. Jag sprayar alltid denna i mitt ansikte efter jag har gjort min ansiktsmakeup och det gör verkligen pricken över i:et. 
 
- Den gör så att det inte ser kakigt eller torrt ut då den innehålller vitaminer som återfuktar. Vilket gör att man får ett underbart glow i ansiktet. Man känner sig så fräsch! 
 
- Gör att allt, dvs, ens rouge, bronzer och highlighter "smälter" samman på ett naturligt sätt, en finare och bättre finish helt enkelt. 
 
- Makeupen får en bättre hållbarthet under dagen då den sjunker in i huden. Alltså att det håller mycket, mycket längre. (Stort plus!)
 
- Så skön att spraya på under en lång dag för att få lite mer lyster till ansiktet.
 
- Det går även att använda den till att spraya på sin ögonskuggsborste innan man använder skimmerskuggor för bättre pigment! 

liza marklund

 
Har nyss läst ut böckerna Gömda och Asyl av Liza Marklund. De är två böcker som hör ihop, då Gömda är del ett och sedan är Asyl fortsättningen. Och shit vad bra de är! Det är en sann historia om en kvinna (som varit med och skrivit böckerna) som blir förföljd av hennes ex, misshandlad och mycket mer. Man får följa hela hennes resa och hur han förstör hela hennes nya familjs situation, hans våldsamhet mot hela familjen och hur de göms både i Sverige och utomlands.
 
Dessa böckerna är så sjukt spännande och man vill bara läsa hela tiden för att se hur det går för dem att försöka förvinna bort från hennes ex. Men det var även ganska frustrerande att läsa då det är sjukt att det går till på det här sättet runt om i världen! Boktips!! 

silver flip flops

 
Har nog införskaffat mig de finaste sommarskorna! Ett par silvriga och glittriga Ilse Jacobsen blev mina för 250 kronor. Jag hade tänkt att ha dessa på skolavslutningen och andra tillfälle när man vill klä upp sig lite mer. De är ett så enkelt plagg som piffar upp en outfit till vardags också, och de är även riktigt sköna att gå i. Jag köpte mina på en affär som heter Magasin 36 i Höganäs, vilket som för övrigt är en riktigt fin affär med mycket blandat innehåll! 

friday night

 
Good evening darlings! Har haft en bra och rolig fredagskväll. Det har varit så fint väder hela dagen så vi passade på att ha utomhusträning istället för vanlig träning inne. Beachvolley är riktigt kul, sandigt värre dock.. haha. Men roligt hade vi och bra gick det faktiskt. Önskar er alla en fin kväll, kram! 

#throwbackthursday London

 
För lite mer än ett år sedan befann jag mig i London, och gud vad jag saknar det! Allt var så fint där, speciellt Notting Hill, alla fina parker, den brittiska dialekten, att se brittiska flaggor överallt och de röda bussarna. Allt var så mysigt och kul, och så fint London Eye var. Det bästa är nog att vi har bokat en tripp till London igen till höstlovet, och då skulle jag vilja besöka Harry Potter museet som vi inte hann med sist, och så ser jag fram emot en massa shopping denna gången också! 

bikinis

 
 
1: HÄR 2: HÄR 3: HÄR 4: HÄR 5: HÄR 
 
Åh, alltså bikinis är så himla kul att shoppa tycker jag! I år måste jag köpa en ny då jag faktiskt typ inte har någon, haha. Ska kolla efter det när jag åker till Stockholm om ett par veckor. Gillar ettan och trean ovanför väldigt mycket. Får ta och gå in på River Island i Stockholm och leta efter den turkosa, och där finns så många andra fina! 

bag love

 
Och så hittade jag äntligen den perfekta väskan för mig! Som jag letat överallt, i alla möjliga butiker och internetsidor i över ett år. För ungefär en vecka sedan sprang jag på denna inne på Accent. Det är verkligen en sådan jag har letat efter. Svart, basic, stor och rymlig så att den får plats med en dator i och den ser inte "plastig" ut. Den gick på 349 kr vilket jag tycker är ett så bra pris. Jag äääälskar den! 

måndag

 
En blandad kompott av inspiration från weheartit en måndag som denna. Tänk att det är redan är fjärde maj, maj är en av mina favoritmånader. Maj är ett tecken på att sommaren inte är långt bort ifrån oss och det mesta har börjat blomma grönt, så härligt! Hoppas på fint väder denna veckan, och önskar även att ni får en toppenbra måndag, kramar på er alla! 

perfekta basen

 
Jag har testade massor av olika foundations, allt från Rimmel till Clinique men jag har inte hittat någon som jag verkligen tyckt om förrän nu. För några månader sedan köpte jag Max Factor Face Finity All Day Flawless, och gud vad bra den är! Många har pratat gott om denna, därför gav jag den en chans. Den är inte alls tjock, inte för rinnig heller. Vilket gör det lätt att bygga på flera lager och det ser inte kakigt ut heller, flawless helt enkelt. Men ett lager räcker gott och väl. Jag skulle vilja säga att den har hög täckning, torkar inte ut huden, den känns lätt på huden och håller HELA dagen eftersom det är en 3 in 1, så primer finns med i den. 
 
Tillsammans med denna foundation har jag hittat en favorit att applicera den med. Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Om man applicerar sin bas med en borste är det lätt att man får märken från borstens hårstrån. Men med en svamp får man en helt jämn bas och är mycket enklare att applicera med. Jag märker verkligen skilland på att använda borste och svamp. Denna svampen ska man blöta och krama ur ett par gånger innan anvädning. Om ni vill veta mer finns här en video en tjej har gjort!