wallet

 
Vet inte hur länge jag har behövt en ny plånbok men aldrig hittat någon som har fallit mig i smaken, men nu äntligen! Hittade en inne på en liten klädesbutik vi har i stan som heter Valentin som jag verkligen gillade. Det var den sista som fanns kvar så jag slog till, 249 kr. Kunde inte bli mycket bättre. Önskar er en superfin dag, själv ska jag spela match både idag och imorgon, vad ska ni göra i helgen? 

februaris glossybox

 
Yey, idag fick jag hem min första glossybox! Och jag kan säga att jag verkligen inte är besviken. Tycker att månadens box innehöll superbra produkter, och jag kommer nog ha användning för nästan alla. I boxen låg: en The Body Shop body butter i deras nya doft "Fuji Green Tea", Colorluxe Powder Blush från Nicka K, Tinties Lip Butter från Royal Apothic, en grå, glittrig mineral eye shadow från Marsk och tandtråd från Plackes. 

håroljor

 
Tänkte tipsa om två grymma håroljor, en lite dyrare och en lite mer budget samt vad jag tycker om de och vad som skiljer dem åt. 
 
Moroccan Oil (Runt 180 kr på bl.a Lyko.se) : 
+ Den gör håret lent, mjukt och glansigt och det håller verkligen hela dagen.
- Det är ingen pump, utan man får hälla ur ett hål vilket gör att man kan få ut väldigt mycket produkt. 
+ Den går snabbt in i håret. 
- Den kan upplevas som tjock och väldigt oljig i konsistensen, passar de med lite grövre och tjockare hår bäst. 
+ Den återfuktar och stärker håret, vilket är ett mirakel. Jag märkte det när jag när jag hade använt den under ett par månader.  Och som sagt så håller det hela dagen ut! 
+ Väldigt dryg, då man inte behöver alls mycket produkt till en användning. 
 
Kicks Hair Oil (119 kr på Kicks) : 
+ Den har pump, vilket gör att man lätt får ut rätt mängd produkt.
- Håller tyvärr inte hela dagen. 
+ Den hjälper frissiga toppar, vilket är ett stort plus när håret är slitet. 
- Stärker inte håret som Moroccan Oil gör.
+ Den luktar gott. 
+ Den är inte för oljig och klibbig i konsistensen, vilket gör den lätt att applicera. 
+ Den innehåller värmeskydd. 
 
Jag tycker dessa är ganska lika i vad de gör för håret. De gör håret mjuk, lent, återfuktar och gör så att det ser glansigt och fint ut. Men Moroccan Oil är i lite bättre kvalité, då den håller det mjukt och fint hela dagen. Men vill man ha en billigare hårolja kan jag tipsa om Kicks, den är riktigt bra den också! 

sunday morning

 
Det är lätt att man drömmer sig bort till varmare breddgrader i väntan på våren, sommaren och ljusare tider, det gör iallafall jag. Bjuder på några favvisar från weheartit. Kramen! 

femtio nyanser

 
Igår var jag, Filippa och våra mammor och såg den omtalande Fifty Shades Of Grey. Och om den var bra? YES! Mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Jobbigt och spännande slut, vill se tvåan nu! Jag och mamma var så nyfikna hur det går för Ana, det är ju ändå henne man vill följa, så idag åkte vi och köpte alla böckerna. Det är ju ändå ett helt år tills nästa film kommer. Har ni sett eller läst den, isåfall vad tyckte ni? 

två från lush

 
Har fått hem två nya produkter från min favoritaffär Lush. Jag har redan hunnit testa båda dessa och jag älskar verkligen båda två! Iallafall, de två produkterna är: 
 
 En av deras badbomber som luktar helt otroligt gott. Den doftar honung och väldigt fräscht. Denna badbomben innehåller honung, aloe vera och Rhassoul lera som ska lugna och mjukgöra huden, samt som Rhassoul leran ska rengöra huden i badet. Jag tyckte verkligen att denna gjorde vad den lovade, min hud blev så mjuk efteråt och luktade så himla gott! 
 
 Denna är så härlig verkligen, jag menar, kolla bara på själva utseendet på bubbelbiten. Ett unicorn horn, så gulligt! Detta är alltså en bubbelbit som man ska bryta av ungefär halva bubbelbiten när man ska använda den (den räcker till två bad). Den luktar lavendel, vilket är så gott, och den innehåller även neroliolja som gjorde att min hud blev så len efter. I badet började vattnet skimmra och fyllas av pastellfärgade bubblor som var så fint!
 

helgen

 
Två bilder från helgens matcher. Det blev en vinst med 3-0 och en förlust med 3-2. En riktigt skön vinst, och trots en förlust är vi inte så besvikna då vi vände från 0-2 i underläge till 2-2. För övrigt har vi sportlov denna veckan, har ni också det? Oavsett vad så får ni ha en toppenbra vecka! 

alla hjärtans dag

 
Glad alla hjärtans dag alla fina ni! Hoppas verkligen att ni får en bra lördag och spenderar tid med de ni tycker om och de som gör er glada, för det är vi alla värda. Fick små fina presenter imorse av mamma och pappa och ikväll ska jag mysa med familjen bara. Puss & kram på er! 

till våren

 
Skor: Ett här, två här, tre här
Jackor: Ett här, två här, tre här
 
Lite vårfavoriter som gärna får komma hem till mig. Suktar efter ett par svarta Vans och någon av jackorna ovan nu till våren. Och även ett par espadrillos till lite varmare tider, tycker det är sjukt snyggt! 

rosa och rött

 
Två favoritnagellack från Essie. Tycker verkligen att de bästa nagellacken är från Essie! De jag har är två superfina färger som nog kommer vara riktigt snygga till sommaren med brun hud. Just nu har jag de rosa lacket på mina naglar. Och de är även de perfekta färgerna nu till alla hjärtans dag!

lite för bra för att vara sant

 
 
Let's just take a deep breathe. Seriöst. Beyoncés framtrände igår på Grammy galan, s å  g a l e t  b r a. Och så snygg hennes klänning var och så vacker hela hon var! Hela 3 priser kammade hon hem. Liiiite för bra är hon. 

in progress

 
Nu börjar mitt rum lika något! Nytt golv är lagt. Det blev ett lite mörkare och brunare än vad jag hade innan, och har även tapetserat. Hittills ser det väldigt bra ut. Ska ny säng in och lite andra ny möbler och dekorationer. Kommer såklart att visa bilder när allt är klart, och kanske till och med en room tour-video!

flower printed

 
Nytt, fräscht mobilskal från Marc by Marc Jacobs. Blev helt kär i detta första gången jag såg det! Så vårigt och fint, gillar verkligen de fina färgerna på skalet. Det piffar verkligen upp och sitter sjukt snyggt på mobilen också, love it! Tror det är en ganska ny design, det fanns även datorfodral och necessärer i samma mönster. Köpt på Raglady by Tara. 

16.59

 
En bild som nyss är tagen ute i kvällsolen. Solnedgången är himla fin på vintern också! Har även märkt att det inte börjar bli mörkt lika fort på kvällarna ute. Kanske ett tecken på att vi går mot ljusare tider? Kram på er alla! 

tulpaner

 
Älskar verkligen tulpaner, i alla dess former, de är ju så fina! Min favoritfärg på tulpaner är lila som de ni ser på bilden, de pryder vårt köksbord just nu så fint. Vasen, som ni också kan se på bilden, köpte vi på Blomsterlandet för någon vecka sedan och jag är helt kär i den! 

01.02.15

 
Första februari idag, och av någon anledning så tycker jag om februari. Det är ju rätt mysigt med alla hjärtans dag. Just nu faller snön ute och brasan är tänd, so cozy. Har börjat renovera på mitt rum idag. En del kvar att göra men snart så!