fredag

 
Dagen har bestått av häng med goaste vännerna. Tog en promenad till Ica och köpte glass och bara babblade och tog det lugnt. Nu ska jag kika lite bloggar och youtube. Vi hörs imorgon, ha en fortsatt bra fredag! 

wanties

Lite wanties nu till sommaren. Byxorna till vänster på bilden är ett måste, och en långklänning!! Och det andra på collaget skulle inte heller sitta fel, Marc Jacobs Daisy summer edition har jag varit inne många gånger på kicks och luktat på, så underbar! 

tjugosjätte maj

 
Då var man nyklippt ännu en gång, lika skönt alltid. Inga större förändringar denna gången, klippte bara bort det slitna (behövdes!). Vädret är fortfarande så skönt och en helt pluggfri vecka. Nu ska jag äta laxmiddag, vi hörs, ha det gött! 

söndagsbrunch

 
Härlig söndag och ingen söndagsångest då vi bara går fram till onsdag kommande vecka. I förmiddags var vi på brunch hos min moster som fyller år idag, så gott var det! Senare nu mot kvällen var jag med familjen och åt god lax för att fira morsdag. Ha en fin söndagskväll! 

morsdag


Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
Snart blir det brunch hos min moster som fyller år idag. Senare på kvällen ska familjen ut och äta eftersom det är morsdag idag. Vad ska ni hitta på en söndag som denna? ♥  

fruit

 
Nyss ätit en måltid frukt. Frukt lär ju va det bästa som finns och guds gåva typ. Haha! Nu ska jag plugga och sedan blir det träning, som vanligt. Vi höres, kram! 

new products

 
3 nya produkter jag köpte i lördags på Väla. En CC-Cream från Lumene, en ny dagkräm från Neutrogena och en ny produkt från The Body Shop, en body sorbet i lukten jordgubb. Ska blir så kul att testa allt detta, särskillt body sorbeten, den luktar ju så gott! 

regniga söndag

Nikon d3000 + nikkor 50 mm f/1.8
 
Dagen började ju med hyfsat fint väder och varmt, men nu efter ungefär 13-tiden så har det bara regnat och regnat.. Idag har jag iallafall varit med mamma och syster på Lager 157 och ätit lunch på Espresso House. Just nu sitter jag bara i sängen och tar det lugnt medans regnet öser ner. Ha en fortsatt bra söndag! 

naked basics

 
Har glömt att visa er min nya palett. Naked Basics från Urban Decay, har velat ha denna jätte länge! Hittade den på feeluniqe eftersom den inte finns att få tag i Sverige. Den är såå fin med 6 natruliga färger. 1 skimmrig och 5 matta. 

sunday

älska volley, hata cancer
 
Godkväll! Har nyss ätit en hamburgarmiddag efter att varit och kollat på volleyboll. Det var Sveriges damlandslag som spelade EM-kval mot Norge, efter vinst i alla matcher är de nu vidare! Så kuuul! Nu ska jag plugga lite har jag tänkt, och senare kolla mästarens mästare. Ha det bra så hörs vi! 

blue

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8

Hej på er! Hoppas att ni hade en bra fredagskväll, det hade jag. Var faktiskt bara hemma och kollade på Let's Dance. Ikväll väntar Laserdom och middag men kompisar! Vi hörs senare, kram! 

paket från nelly

 
Älskar att få hem kläder på posten, är alltid lika exalterad, haha! Denna gången kom ett paket från Nelly hem till mig idag. Där låg en superfin klänning och en jättefin tröja. Tycker om båda jättemycket, och särskillt klänning, så fin färg! 

onsdagskväll

 
Godkväll på er! Är nu hemma och har ätit och duschat efter 1,5 h intensiv styrke & fysträning med laget. Så nu är jag dötrött och lär somna tidigt ikväll. Nu ska jag kolla lite youtube och bloggar innan jag går och lägger mig. Vi hörs, ha en fortsatt bra kväll, och godnatt så länge! ♥ 
 

wednesday inspo

bilderkälla: weheartit

lol that's me

 
Haha, är det bara jag som tycker "Lol that's me" gifs är så roliga? Alla finns här.

bakdag

 
Idag har jag bakat hela förmiddagen. Jag ville göra något med bär, så jag valde blåbärsmuffins och hallogrottor, och det blev verkligen supergott, särskillt muffinsen! Klicka här & här för recept! Senare blir det träning, så skönt med 4 dagars ledighet. Vad har ni gjort idag?