jordgubbstårta

 
 
Idag bakade jag en såå god jordgubbstårta. Bakade bottnarna själv och fyllde med lemon curd och jordgubbar i mellan. Och dekorerade med jordgubbar, grädde och noblesse på sidor. Riktigt gott blev det! Fick inspiration av Leila Lindholm, och HÄR hittar ni receptet. Det står att man ska ha i aprikosmarmelad, men det skippade jag! 

infinity

 
Köpte dessa superfina armband i en liten affär i Polen för en billig peng. Så himla fina och enkla. Köpte ett silver och ett guld, så det går att matcha med det mesta. Älskar dem! 

Tuesday

 
Idag har dagen bestått med lunch på stan med fina vänner, och kollade runt i affärer och fyndade faktiskt en jättefin klänning, visar er senare. Sen gick jag och  Vendela på bio och såg "The fault in our stars". Och shit vad bra den var, så himla bra och sorlig. Den levde verkligen upp till mina förväntningar, så värd att se! 

hem ljuva hem

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
Hej på er igen! Det var ett tag sedan men nu är jag hemma efter 6 otroligt roliga dagar med laget i Polen. Vi spelade ju en turnering mot lag från andra länder, vilket var riktigt kul. Vi har även hunnit se lite av staden också. Tog lite bilder, men insåg hur dåliga de blev när de kom över i datorn, haha.. Får se om jag lägger ut några här senare iallafall. Skönt att vara hemma igen! 

mot Polen

 
Snart går bilen mot Sturup och sedan mot Polen för att spela en turnering. Kommer vara borta fram tills tisdag, är alltså borta över midsommar. Men vad gör det, detta ska bli så kul! Tyvärr kommer bloggen få lida lite, men när jag kommer hem blir det som vanligt igen. Ha det bäst!! 

kvällssolen

Dagens lookie, tröja från Nelly och ett par blåa shorts från Primark.
 
Det härliga vädret fortsätter och idag har jag packat inför morgondagens resa och varit med Vendela. Hoppas ni har en fortsatt fin kväll i det fina vädret, vi hörs mer imorgon! 

varma juni

 
En fin sommardag då jag hunnit med att göra lite ärenden, haha oj vad vuxet det lät. Men har fixat lite saker inför onsdagens resa då jag åker till Polen för att spela en turnering där. Och hunnit med att sola har jag såklart också gjort. Hoppas ni mår bra och har det bra! 

verano

Kör på en summer tag med lite roliga sommarfrågor!
 
 
Favorit bronzer för sommaren? The Body Shops Honey bronzer eller Too Faced Snow Bunny bronzer. 
 
Favorit sommarnagellack? Neonfärger, de från China Glaze är så otroligt fina och härliga. 
 
Favorit sommar läpprodukt? Mitt Revlon lipbutter i färgen Juicy Papaya. En så fin corall färg som är superfin när man är solbränd. 
 
Favorit sommardoft? Victorias Secret Coconut Passion bodymist, luktar kokos och vanilj. Påminner riktigt mycket och sommaren.
 
 
 
Pool eller stranden? Också en svår fråga. Att ligga i en solstol vid poolen är ju himla gött och man slipper jobbig sand. Men stranden är också kul, ligga och sola, ett dopp i havet är ju så skönt och svallkande och man träffar alltid någon man känner på stranden. Tror jag väljer stranden! 
 
Sola eller fake tan? Sola till sig sin egna bränna helt klart! 
  
Har du några sommartraditioner? Firar alltid midsommar, annars har jag ingen annan speciell. 
 
Favorit drink/dricka under sommaren? Svår fråga, men Snapple Peach and raspberry eller Vitamin Well Garce som smakar persika och mango. Så söt och god! 
 
Favorit BBQ-mat? God marinerad kyckling med någon slags potatis och tzatziki. 
 
En glass som enligt dig påminner om sommaren? Helt klart Mangum Strawberry White, godaste glassen någonsin! 
 
Årets "sommarlåtar" enligt dig? Finns så många bra. Sann Romans av Medina, Summer av Calvin Harris och Wasted av Tiësto. 
 
Har du några resplaner denna sommaren, eller vad ska du hitta på denna sommaren? Jag ska till Polen med mitt lag och spela en turnering, ska bli så spännande. Och sen jag ska till Köpenhamn med familjen över en natt i juli också! 
 
bilder från weheartit.com
 

välkommen sköna sommarlov

 
Idag hade vi skolavslutning. Vi var i kyrkan som vanligt, senare samlades vi klassvis och fikade lite och sist men inte minst delade betygen ut. Likt det vanliga. Har haft en riktigt bra skolavslutning med bra väder. Nu ikväll ska jag spela match mot ett tyskt lag. Vi hörs senare! ♥  

snake pattern

 
 
2 bilder på mitt nya linne som jag köpte för någon vecka sedan. Supersnyggt och skönt! Önskar er alla en riktigt härlig lördag i det fina vädret! 

nationaldagen

 
Ledig dag och Sveriges nationaldag! Idag har jag inte gjort något speciellt. Åt en riktigt god middag efter träningen och just nu sitter jag och kollar på svt's nationalfirande på tv. Vi hörs, ha det bäst så länge!! 

onsdag och 6 dagar kvar

 
Har nyss smaskat i mig en skål med jordgubbar (svenska, så goda) och mjölk. Så himla gott verkligen! Idag var det sista "vanliga" skoldagen med lektioner, känns skönt. För er som undrar slutar vi på tisdag, alltså den 10 juni. När får ni sommarlov? 

revlon lipbutter

En favorit hos mig är helt klart Revlons lipbutters. Så himla fina allihopa! Jag har i färgen Juicy Papaya, som är en corallrosa färg. De håller länge på läpparna, bra pigment i dem och förpackningen är ju jättefin. De finns tyvärr inte att köpa i Sverige, jag köpte mitt i London och jag vet att det finns att köpa på craycray.se. 

first day of june

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
Idag är det redan första juni, 9 dagar kvar till sommarlov. Helt sjukt vad vårterminen har gått fort! Idag ska jag njuta av solen och bara ta det lugnt. Vi hörs senare, kram på er! ♥