victorias secret

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR
 
Åh vad jag älskar Victorias Secret, det är rena himmelriket där inne. Har tyvärr bara besökt en VS butik en gång, och det var i London. Men vet ni? Nu ska de öppna i Stockholm! Första VS butiken som inte är på en flygplats. De kommer dock inte ha fullt utbud, utan mest skönhet och accessoarer. Så himla kul, jag är verkligen taggad på detta! ♡

fredag

Tröja- Lager 157 // Svarta jeans- Lager 157 // Skor- Converse
 
Äntligen är det fredag och nu väntar en hel helg som inte är fullbokat! Nu blir det fredagsträningen och sedan god middag, ha en fin fredag! 

höstnytt från lager 157

 
Igår var jag en sväng på Lager 157 i Höganäs med Kellie. Fyndade 4 plagg som jag är så nöjd med. Behövde verkligen fylla på gardroben med lite höstnytt. Det blev ett par svarta jeans, en vit långärmade tröja, en grå långärmad tröja och en grå basic hoodie. Tipsar verkligen om Lager 157, så mycket fint och så bra priser! 

espresso house tips

 
Idag efter skolan stack jag och några vänner ner till stan och tog en fika efter skolan. Passade på eftersom jag hade en träningsfri dag. Och nu till en superbra sak, ladda ner Espresso House appen på din mobil och få en gratis varm dryck värde 45 kr, själv valde jag chailatte som är så gott och till det en av deras ostsmörgåsar. Det kommer även andra bra erbjudande då och då. Visst är det bra?

favoritbloggare

 
Två av mina favoritbloggar just nu är Andrea Hedenstedt som skriver om allt möjligt, mode, kläder, tips och mycket vardagsinlägg, blandat innehåll helt enkelt. Den andra är Josefin Ekström som skriver mycket om mode, och hon tar så fina bilder och en mycket inspirerande läsvärd blogg! 
 
 
Andra favoriter är Baka med Frida och herregud vilken mumsig blogg hon har. Massa goda och roliga recept, det är allt från tårtor, kakor, bullar och bröd. En annan stor favorit som nog alltid kommer vara en favvis är Tinkerbella, även det är en blogg med blandat innehåll och hon tar så fina bilder! 
Vilken/vilka är era favoritbloggar, har ni något tips? 

Lush Ayesha ansiktsmask

 
Köpte denna underbara färska ansiktsmasken i Stockholm från Lush. Det är en av deras färska ansiktsmasker som ska förvaras i kylskåpet, jag köpte Ayesha som är en med scrub i sig. Den innehåller sparris, kiwi och fläder, och det är så fräsht. Den ska döda hudceller, rengöra på djupet och jämna ut hudtonen, vilket jag tycker den verkligen gör. Jag brukar applicera den på mitt fuktiga ansikte en gång i veckan. Stor rekomendation! 

morfars födelsedag

 
Min fredag igår bestod dagen av skola, sedan direkt vidare till träningen, sedan till morfars födelsedagskalas, där släkten var samlad. Där bjöds det på god mat (som vanligt) och smarrig tårta. Nu i eftermiddag väntar träning sen har jag inga planer för kvällen än, ha det bäst! 

beige/brown

Tröja- Lager 157 // jeans från Crocker
 
Den första riktiga skoldagen avklarad. Känns väl sådär, skulle gärna kunna vara ledig ett par veckor till, detta lovet gick så snabbt. Men det är bara att hålla ut till höstlovet, haha. Nu ska jag byta om till träningskläder, och sen bär det av till 8:onde passet på 6 dagar, tufft med fy vad kul det är!

en bra lördag

 
Åkte ner till stan med några fina vänner för att äta middag på en uteservering, så gott och så mysigt! Det gäller att njuta det sista av sommarlovet nu. Det behövdes verkligen efter två intensiva träningspass idag. Det gäller att njuta av de absolut sista dagarna nu. Nu säger jag godnatt, imorgon väntar ytterligare två träningar. Kram 

blandat fint

 
Late summer / early autumn

 
Lite fina favoriter just nu, lite sensommar/tidig höst inspiration. Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån. ♡

roses

Nikon d3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
Började dagen med en lång morgon-PW, åt frukost, sen bar det av till frisören. Inga större förändringar denna gången, klippte bara bort det slitna och sedan rullade bilen vidar Och just nu laddar jag upp inför morgondagen, då det är uppstart inför säsongen, då vi startar upp med 9 pass på 7 dagar, så taggad! 

news from stockholm

 
Lite shopping blev det trots allt i Stockholm. En stickad och så mysig tröja från BikBok, en färsk ansiktsmask från Lush, två Butter Gloss från Nyx och mjukisshorts från Hollister. Så nöjd! 

vaxholm

 
Denna sista dagen i huvudstaden har vi strosat omkring i fina Vaxholm. Gick runt lite vid hamnen och ett superfint badställe, och mitt emot där låg världens finaste café. Det var helt amazing. Kakbuffén var helt otrolig och så goda mackor. Rekommenderar verkligen Hembygdsgårds Café till er som besöker Vaxholm. Och nu sitter jag på tåget på väg hem till Skåne igen! 

båttur och kungsträdgården

 
Dagen har bestått av båttur runt i Stockholm, vilket var superfint och mysigt. Och självklart även ännu lite mer shopping, och nu på kvällen åt vi jättegod middag på resturang med faster. Imorgon är det sista dagen vi är här och sen blir det avfärd hemåt på kvällen. 

skansen

 
Igår kom vi hit till Stockholm. Alltid lika härligt att vara tillbaka till vår huvudstad och släktingar. Idag har vi varit en sväng på Skansen, hann även med lite shopping i Gallerian och sen god middag hos faster, supermysigt. Vi hörs mer imorgon, ha en fortsatt bra kväll! 

yellow smoothie

 
Innan träningen idag testade jag på ännu en ny smoothie/slush, och denna blev nog min nya favorit. Gjord på banan, mango, apelsin, passionsfrukt, lime och is. Så himla god verkligen! Tips till er som gillar söta drycker och mango. Denna kommer jag absolut göra fler gånger! 

rainy morgning

En del av mitt rum, satt upp en ny gardin igår för de förra jag hade var så himla slitna. Riktigt fint blev det! 

Måndagsmorgon som har innehållt ännu en morgon-PW och god frukost. Senare ska jag äta lunch med mormor och morfar och ikväll blir det träning. Ha en toppendag, trots det regning vädret. Vi hörs! 

inspo

bilder från weheartit.com

Jag älskar att kolla runt på weheartit och tumblr och inspireras. Man får så mycket inspiration och idéer till sin egen blogg och bilder! Ni får jättegärna följa mig på weheartit, sök på pahlinemelie om ni vill se vilka bilder jag gillar och inspireras av!