lussebullbak

 
Idag har det bakats lussebullar hos mormor och morfar. En av mina kusiner och moster var också där. Det var jätte kul och mysigt. Och bullarna blev så himla goda, riktigt saftiga! Ha en fin lördagskväll mina vänner! 

bambi på hal is

 
Idag har jag och min klass och sjuorna varit i ishallen och åkt skridsko. Sjukt kul! I början var jag verkligen bambi på hal is, eftersom jag inte åker så ofta. Men efter ett tag så gick det bättre och lättrare. Nu ska jag fortsätta med pluggandet. Och imorgon är det äntligen fredag! Ha en fortsatt mysig torsdagskväll! 

önskeinlägg?

 
Har inte så mycket inspiration. Vet inte vad jag ska skriva om och utomhus finns det inte något att fota heller. Har dessutom mycket i skolan nu de sista veckorna innan jullovet. Därav dålig uppdatering. Kommer att skriva inlägg då och då när jag har tid och något kul att blogga om. Har ni något önskeinlägg eller något ni skulle vilja att jag bloggade om? Bra ös på med idéer! 

ljusslingor

 
Idag fixade vi fina ljusslingor runt min spegel i mitt rum. Det blev sååå fint! Så hilma mysigt att ha tänt nu på kvällen. Har länge velat ha runt mitt fönster, men det blev finare och passade bättre runt speglen i mitt rum. Är verkligen jätte nöjd! 

hissar & dissar just nu

 - Julen börjar komma. Julplagg och julpynt i affärerna. 
 
- Uggs. Helt klart mysigaste och skönaste skorna att gå i denna årstiden. Köpte mig ett par för bara någon vecka sedan. Blev absolut inte besviken, bästa skorna! 
 
- Exakt en månad kvar till jullov. Helt sjukt vad höstterminen har gått fort, hoppas dessa sista veckor går lika fort. 
 
- Shopping på internet. Så sjukt smidigt och snabb leverans på många utav sidorna. Ett väldigt smidigt sätt att köpa julklappar på också. Själv hittar jag mest kläder, för det mesta saker och skor, på internet. 
 
 
- Att jag inte får spela volleyboll på hela denna veckan, vilade från volleybollen förra veckan också. Då jag har stukat foten.. 
 
- Ask.fm. Wah, så inte min stil. Att ställa frågor och skicka elaka kommentarer, genom att vara anonym. Ett stort Nej enligt mig. 
 
- Att det är grått och trist ute. Finns inget fint att fota utomhus. Skulle gärna vilja ha snö nu! 

gifts

 
Förra veckan kom bästa Kellie med från Usa efter att varit där i två veckor. Hon hade med sig en liten Victorias Secret necessär och Maybellies Baby Lips (världens bästa lipbalm, rekomenderar!) till mig. Så himla snällt, tack! 
 

19:39

 
Avslutar denna helgen framför tv och tänd brasa med en kopp te. Njut av det sista av helgen och försök ladda upp inför kommande vecka. 

teälskare

 
Har under de senaste åren druckit väldigt mycket te, haha. Speciellt på hösten och vintern. Finns så många olika sorter, men mina favoriten at the moment är de ni ser på bilderna ovanför. Raberarber & Grädde och en av Liptons nya smaker "Blueberry Muffin" (stort tips!) Dricker helst te i lösvikt, på något sätt gillar jag det mer. Vad gillar ni för te? 

finally mine

 
 
Äntligen är de mina! Världens skönaste och bästa skor, Uggs. Vet inte hur länge jag har varit sugen på att köpa ett par och speciellt denna modellen. Passar perfekt och är såå sköna!  

mysiga höstlåtar

 
Ännu en tisdag avklarad. Bloggen har ekat lite tomt i några dagar nu, har varken haft inspiration eller ork. Men nu är det ändring på det. Kan även berätta att jag fick reda på igår att jag kom med i Skånes distrikslag, så taggad inför detta! Ovan ser ni lite mysiga låtar som går på repeat just nu. Ha det bäst! 

en julfavorit

 
Äntligen har pepparkaksfilen kommit. Som jag längtat. Bland det godaste och bästa med julen ju, haha. Ni som inte smakat den än, gör det! Så imorse blev det pepparkaksfil, ägg och te till frukost. Önskar er alla en bra lördag, även om inte vädret är på topp! 

sweater weather tag

Hur är den perfekta höstdagen för dig? Sitta inne med mysiga kläder och filtar med varmchoklad medans regnet öser ner. Himla mysigt tycker jag!
 
Vilket är ditt favoritljus / doftljus? Svår fråga.. Alla ikeas doftljus luktar ju himla gott. Men favoriterna är nog vanilj och ett som luktar kanel. 
 
Kaffe, te eller varmchokald? Svårt val mellan te och varmchoklad.. Men om jag måste välja så blir det nog te! 
 
Vingad eyeliner eller mörka läppar till hösten? Är inte så förtjust i något av det faktiskt, men eyeliner isåfall. 
 
Favorit parfym/doft i höst? Min Victorias Secret Vanilla Lace bodylotion. 
 
Hur är hösten hos dig i år? I oktober var hösten riktigt fin men nu är det mest bara kallt och grått. 
 
 
 
Vilken kofta har du på dig mest nu under hösten? Min fina och mysiga stickade kofta från H&M. Bilder på den finns här
 
Vilket är ditt favoritnagellack för hösten? Guldigt och vinrött, så fiint! 
 
Vanliga jeans eller leggings? Asså leggings är ju skönast och jeans snyggast. Men jag skulle nog välja jeans! 
 
Uggs eller stövlar/boots? Åh himla svår fråga! Älskar boots och även uggs. Båda är jätte snyggt och skönt att ha på sig. Riktigt svårt val, men det blir nog boots. 
 
Favorit TV-serie för hösten? Jag vet faktiskt inte. Har ju kollat mycket på dessertmästarna och hela sverige bakar men det är ju inte riktigt någon serie. Men har kollat en del på Pll också. 
 
Vilka låtar får dig att känna höst känslor eller på höst humör? Recovery- Justin Bieber, Mörkt- Veronica Maggio och Can't Turn Around av Collin Mcloughlin.
 
 
Alla bilder är från weheartit.com 

longing for christmas

 
Lite deppigt är det är den fina hösten snart är slut. Alla färgglada löv har trillat från träden och det är grått och trist ute. November är den tråkigaste enligt mig. Det är helt dött ute och finns inget att fota. Längtar något sjukt till december och snön, bästa och finaste månaden ju! 

femte november

Tröjan är från Hollister

Andra dagen på praon avklarad. Slutar redan halv tolv, så det är nice. Annars har jag ju inte gjort något speciellt idag. Nu ska jag fortsätta kolla youtube och bara ta det lugnt och ikväll är det träning som gäller. Vi hörs! 
 

The body shop's juldofter

 
The body shop's juldofter är helt magiska. Luktade faktiskt på de igår. Lukterna är vanilj, pepparkaka och tranbär. Min personliga favorit är nog vanilj handkrämen och tranbärs läppbalsamet. Och framför allt Tranbärs body mist. Den luktar så himla gott och riktigt fräscht. Ett stort tips till er och kul och bra att ge bort som present eller julklapp!