bye 2013

 
 
Skulle jag sumera mitt 2013 skulle det blir såhär: GRYMT. Helt klart det bästa året hittils. Sommaren detta året har varit helt fantastisk, så himla mycket kul hände och många minnen bildades. Har även lärt känna många nya männsikor och kommit så många personer mycket nära. Och det bästa av allt, min dröm gick i uppfyllelse. 20 april 2013 såg jag min största idol live, Justin Bieber. Detta är ett oförglömligt år, har så mycket minnen och roliga stunder från 2013, speciellt från sommaren. 

believe movie

 
Idag har jag varit på bio och sett Justins nya film, Believe. Rysningar, tårar, tillbakablickar från konserten. Så mycket inspirerande ord. Helt sjukt underbar människa. Mer än 8 månader sedan jag såg honom live. ♥  

Videoinlägg- mina julklappar

 
Det var någon som frågade om jag kunde visa alla mina julklappar, så här har i dem. Tycker det är både lättare och roligare med en video! 

white kisses

En av mina julklappar, ett Marc by Marc Jacobs mobilskal. Såå snyggt! 
 
Då var man hemma efter några dagar med julfirande hos släktingarna i Stockholm. Ska inte hitta på något speciellt idag, bara ligga i sängen och kolla film eller något. Imorgon blir det lite mer julfirnade med släkten här nere i Skåne. Ha en super bra dag, puss & kram.

en jul utan snö

 
Hej på er! Hoppas ni alla hade en super mysig julafton igår, det hade jag iallafall. Åt jätte god mat (julbord såklart), fick jätte fina julklappar och hade en rolig eftermiddag/kväll med släkten. Kram!

christmas eve

 
Önskar er alla en riktigt god jul! 

dan före dopparedan

 
 Har varit i Täby Centrum, som då ligger i Stockholm och är ett av Sveriges största köpcentrum. Finns så många roliga affärer där. Åt god lunch på Vapiano och köpte en såå fin väska. Vi hörs mer sen! Och imorgon är det julafton, så spänd.

la capital

Nikon D3000 + Tamron 70-300 mm f/4
 
Nu väntar ungefär 6 timmar bilresa till Stockholm. Ska vara där nu över jul. Fira jul med släkten, ska bli så kul och mysigt. Kommer uppdatera där ifrån också, så vi hörs snart! 

christmas holiday

 
Äntligen jullov, äntligen!! Ska bli så himla skönt med jullov, ska hitta på massa skoj på detta jullovet. Just nu ligger jag sjuk här hemma med sjukt ont i halsen och en jobbig förkyldning. Vill verkligen bli bättre snabbt, ska ju till Stockholm över julen och vill ju absolut inte va sjuk då. Har även slagit in lite julklappar idag, annars inte så mycket. Ha det bäst, kram! 

keep calm and wait for christmas

 
2 dagar kvar till jullov och 6 dagar kvar i julafton, wahh så härligt! 

plans for the week

pepparkakshus

 
 Så här blev årets pepparkakshus, bättre än de tidigare årens faktiskt, haha. Redan tredje advent och bara 9 dagar kvar till julafton (!!!). Helt sjukt vad tiden går, känns som det nyss var första december. Ha en fin och mysig tredje advent!

en lördag i december

 Nikon D3000 + Nikkor 50mm  f/1.8  

den bästa

 
 
Imorse när jag vaknade såg jag att en av mina största inspirationer och idol hade släppt ett nytt album. Beyoncé, min hjältinna. Så sjuktsjuktsjukt bra, helt sjukt. 

christmas nail art

 
Sjukt cool och super snygg nageldesign nu till jul. Har sett jätte många fina men fastnade just för denna. Hittade denna designen på pshiiit.com. En grym tjej som gör både lite lättrare och även avancerade nageldesigner. Just denna juliga design hittar ni här
 
Bildkälla: http://pshiiit.com  

elle.se

 
En sida som jag tycker är vädligt inspirerande som jag läser nästan varje dag är elle.se. De skriver om trender och mode, shoppingtips, skönhet, julklappstips nu vid jul och även träningstips. Så sjukt bra sida som innnehåller så mycket tips. De har även en julkalender just nu med grymma priser. En sida som är värd att besöka enligt mig! 

julfavoriter

 
 
Midnight dare before christmas, Home Alone (1,2,3), Grinchen, Polarexpressen, Santa Clause (1,2,3)
 
Älskar julfilmer. Så mycket så jag till och med kollar på dem när det är sommar. Kollar för det mesta på julfilmer som är för barn, men de är dom bästa ju! Vilken är eran favorit julfilm? 

andra advent

 
Redan andra advent, vad tog tiden vägen? Haha. Känns inte som om det varit första advent än. Och bara 2 veckor kvar till jullov, längtar så himla mycket. Idag har vi varit på Väla och fixat lite julklappar, annars inget speciellt faktiskt. Ha en mysig advent! 

julbak

 
Vaknade upp imorse då det var massa snö ute. Blev så glad, som jag längtat! Nyss åkte några kompisar hem som varit här idag. Vi julbakade. 3 olika sorters kakor. Bland annat pepparkakor. Är sjukt trött just nu, så jag visar mer bilder imorgon eller snart. Ha en fortsatt bra kväll! 

be kind

"Var stark när du är som svagast. Var modigast när du är som mest rädd. Men kom ihåg, va ödmjuk när du väl segrar" 
 

wishlist

 
Fick en fråga om jag kunde visa vad jag önskar mig i julklapp. Så här har ni min önskelista för i år. Tangle Teezer hårborste, marc jacobs fodral till mobilen och datorn, Svea mysbyxor, Nike Free Run och lite annat. Kanske gav jag lite tips också på vad ni kan önska er i julklapp :)

julskyltning

 
Har hängt på julskyltningen sedan tre i eftermiddags med Linn och Maja. Det var så himla mysigt och kul. Gick runt och drack varm choklad från EH och fick massa julkänslor. Köpte faktiskt en grej, en ny stor grå halsduk. Den är himla mysig och varm. Nu fortsätter adventsmyset här hemma. Se till att ha en mysig första advent! 

äntligen kom december

Äntligen decemeber. Julbak, pepparkakor, lussekatter, julmust, glögg, pynta julgranen, VS fashion show, snö, julafton, nyår, julkalendern, julmusik, Justins nya film kommer på bio, fin och mysig belysning, julmarkader och julskyltningar. December är helt klart min favorit månad, allt är så bäst på julen och vintern.