dream it, wish it, do it

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
 
 

svar del 1

Tänkte ta och svara på frågestunden del 1 nu i ett vanligt inlägg och sedan kanske del 2 i en video! 
 
Favorit band/artist? såklart Justin Bieber ;)
 
Jonny Depp eller Ashton Kutcher? vet inte, men jag tror jag väljer Jonny Depp
 
Justin eller One direction? Justin forever and always
 
Vad tycker du om family guy och simpsons? Kul att kolla på när man inte har någon annat för sig, haha
 
Kan du visa dina Justin Bieber saker? Har gjort det i ett inlägg tidigare, men där hade jag inte med allt. 
 
Mina Bieber-prylar + plascher  
 
 
Favoritlåt? Finns så otroligt många bra låtar, men alla Justins låtar är mina favoriter, haha! 
 
Favoritmat? Tacos och grillat
 
Cola/fanta? Fanta
 
Dator/Mobil? Kan inte välja, båda! 
 
Bästa kompis? Har många nära vänner! Men den som jag känt längst och varit bästa vän hela mitt liv är nog Hedda. Men som sagt jag har många nära vänner! 
 
Favoritlåt? Alla Justin's låtar, haha! 
 
Instagram/Facebook? Instagram
 
Kompis eller pojkvän? Kompis och Justin
 
Kan du göra en sminkvideo eller en room tour? Ingen sminkvideo blir det nog inte, haha. Men en room tour kanske! 
 
Favorit tv-program? Familjen Annorlunda och svenska hollywood fruar
 
Favorit film? Justin's "Never say never" och "Street Dance"
 
Favorit affär? Gina Tricot, Hollister, The Body Shop och H&M 
 
Vad gör du på fritiden? Tränar volleyboll, fotar, bakar, är med kompisar, kollar twitter och instagram och ja allt möjligt typ!
 
Har du husdjur? Nej
 
Favoritlåt av Justin? Kan inte välja en, alla är bäst, haha!
 
Bästa minne? När jag var på Justins konsert i Köpenhamn, 20 april 2013. 
 
Favoritfrukt? Åh älskar alla frukter men om jag måste välja blir det nog kiwi, jordgubbar och vindruvor!
 
 
 
 
 
 
  

lördag

Åt världens godaste grillade laxpaket till middag nyss. Det är alltså lax, potatis, grädde, kryddor, gräslök och dill i paket och sedan på med de på grillen. Så himla gott! ha en bra lördagskväll! 
 
Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
 

new in from yesterday

2 tröjor från H&M, en grå och en rosa, 79:- st. Ett par Dr.Denim jeans från Carlings, 499:- 2 st "shower gel" från The Body Shop, Pink Grapefruit och Shea 30:- st. En Justin Bieber nyckelring från Partaj 29:-
 
Vad jag köpte på Väla igår. Är riktigt nöjd med allt. Jeansen är hur sköna som helt och tröjorna med, nyckelring är finaste och sitter nu på min nyckelknippa. Tvålarna luktar mega gott! 
 
 
 

fredag och shopping

Efter skolan åkte jag till Väla. Jag köpte lite olika saker och en ny cykel. Är väldigt nöjd med min shopping från idag. Jag visar vad jag köpte imorgon, kanske i en video. Ha en bra fredag! 
 
 
 
 

keep believing, never give up

 
Slutade 14.00 istället för 15.30 idag för att pv var inställt. Riktigt gött! Nu har jag nyss varit ute och fotat lite och ätit. Senare blir det träning. Ha en bra torsdag!
 
Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
 
 

tjugotredje

Förlåt för dålig uppdatering, jag ska bättra mig, lovar. Är iallafall fortfarande i chocktillstånd sedan i lördags. Asså shit vilken upplevelse. Helt sjukt att se sin största idol på scenen och sjunga. Hoppas ni mår lika bra som mig!
 
Grym låt som norska beliebers har skrivit till Justin, så himla bra text! för er som undrar ja justin har hört låten! åhh så bra låt, hela texten stämmer så bra. 
 
 

20 april- den bästa dagen i mitt liv

 Var ska jag börja? Igår var dagen/kvällen hur grym som helst. Konserten och allt var så himla bra, går inte att beskriva hur bra allt var. Hela konserten var så perfekt. Att höra han live och se han dansa och allt, gahh finner inga ord. Jag upplevde den bästa kvällen i mitt liv igår. Magiskt. Skrolla ner för bilder och en video! 
 
Det bästa jag har. Ingen kommer någonsin förstå min kärlek till denna biljett.
 
Allt var så himla bra. Justin och hela hans team gjorde ett fantastikt bra jobb! 
 
 
Köpte världens finaste tröja i Bieber-shopen. På baksidan står det alla städer samt datum han har/ska besöka under believe tour.  
 

En video från konserten när han sjunger Fall. Så himla magiskt bra, förstår inte att detta har hänt! helt klart den bästa dagen i mitt liv någonsin. Glömmer aldrig känslan, overkligt! 

 

 

 

efterlängtade dagen

Idag är det lördagen jag väntat på. Kommer bli bästbästbäst, det är jag säker på. Orkar snart inte vänta mer, vill bara att klockan ska bli 19.30. Idag är det nämligen Justin Bieber konsert i Köpenhamn och jag ska dit! helt galet
 
 
 

details of my room

Som ni kanske vet har vi gjort om lite på mitt rum. Vi har målat väggarna vita och köpt in nya kuddar och detaljer. Allt är inte på plats ännu, men här får ni en liten sneak-peak. 
 
50 mm f/1.8
 
 
 

Hedda & Delice

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8 & Tamron 70-300 mm 
 
Var med min bästa vän Hedda i söndags i stallet en liten stud. Kollade när hon red och fotade dem. Det var faktiskt kul! Kolla in Heddas blogg här!
 
 
 

fråga mig

 
Tänkte köra en frågestund för att det var ganska längesedan ju. Svaren kommer upp om ca en veckan eller något sånt, kanske i en video. Fråga på!
 
 
 

all around the world

 
 
I fredags kom musikvideon ut för All Around The World. Så himla grym, går inte att beskriva så bra! och det bästa av allt jag ska se han live om 6 dagar!!
 
 

Sunday morning

 
Hej på er! Har nyss ätit frukost (↑) och nu tar jag det bara lugnt. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, något kul utomhus kanske. Det är ju riktigt fint väder ute, massa sol och riktigt vårväder. Hörs senare!
 
 

be yourself

 
 

obeskrivligt lycklig

Det är helt magiskt, helt sjukt, jag kan inte fatta det själv. Igår fick jag reda på att jag ska se Justin Bieber live i Köpenhamn. Helt magiskt. Finner inga ord, är så lycklig. 20 april går min dröm i uppfyllelse. 
 

be a rainbow in someone else's cloud

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
 

sunset

Runt halv åtta åkte vi ner till stranden för att kolla på solnedgången. Jag hade såklart med kameran och det blir riktigt bra bilder, är jätte nöjd. ↓
 
Nikon D3000 + Tamron 70-300 mm f/4
 
 

that power

Lyssnar sönder denna låten. En riktigt bra låt, #thatPower Will.i.am ft. Justin Bieber. Klicka här för att lyssna eller klicka på play här nerdanför! 
 

morotskaka

Idag har jag bakat morotskaka som vi sedan fikade på. Den var så himla god så det inte går att beskriva! Jag gick efter ett recept som jag hittade på Keela's blogg för ganska länge sedan. Kram 
 
50 mm f/1.8
 
 

lördag 6/4

Idag har jag och mamma varit på Väla. Det var meningen att vi skulle köpa saker till mitt nya rum men jag köpte även lite annat. Vi köpte kuddar och sånt till rummet och detta köpte jag. 
 
Snygg tröja från Gina Tricot, ny conceler från Kicks och body butter från The Body Shop (den luktar megamega gott)
 
 

love spell

Beställde hem en Victoria Secret bodysplash/mist i måndags och igår hittade jag den i brevlådan, blev så glad och de luktar sjukt gott. Den luktar frukt och mycket persika men även väldigt fräscht. Love it. 
 
50 mm f/1.8
 
 

quote

5 tips på vad du kan blogga om

Eftersom att jag själv ibland inte har någon inspiration eller något speciellt att blogga om så tänkte jag tipsa om lite ideer man kan blogga om när ideerna är slut: 
 
* Tipsa om något. Kan vara vad som helst nästan, tex en bra låt, favorit produkter, eller om ditt favorit recept.
 
* Kolla igenom ditt fotoalbum. Att titta på gamla bilder framkallar gamla minnen. Kanske kan du ta ut en bild och skriva vad som hände just då och där. 
 
*Lägg upp inspirerade bilder/citat. Gå in på wehearit eller tumblr och leta fram bilder eller/och citat i ett collage som inspirerar dig och dela med de till andra. Själv blir jag väldigt peppad av andra bloggar som skriver ett bra citat. 
 
*Skriv ett "personligt inlägg". Berätta 5-10 eller mer sanningar om dig som du tror att läsarna inte visste, riktigt kul att läsa tycker jag. Eller va lite ego och  skriv tex 5 saker du är bra på och 5 saker du är dålig på.
 
*Spela in en videobloggAlltid lika kul att kolla på videos. Berätta någon rolig händelse, visa dina skor eller väskor, tipsa om olika skönhetsprodukter tillexempel. 
 
 
 
 

sista lovdagen

iPhone 4s 
 
Nu är det vår på riktigt. Ingen snö och solen är framme, så skönt. Idag har vi börjat att göra om på mitt rum, idag har det målats och lite  saker har beställts. I eftermiddags satte jag mig i solen och åt jorgubbar, riktigt skönt var det. Kram på er!