en julfavorit

 
En stor favvis just nu är pepparkaksfilen, den är såå god! Speciellt med skivad banan och lite kanel i som gör att det blir ännu mer julsmak. Själva filen i sig är ganska lik vanlig filsmak men skillanden är väll att den innehåller lite julkryddor. Tips till er alla, it's so good! Skulle kunna leva på det, haha, inte riktigt men nästan! Tisdag idag och ikväll väntar träning as usual efter en lugn måndag efter helgen bravader, då vi faktiskt tog SM-guld!! Mer om det senare, puss och kram. 

till henne

 
1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR
 
Igår var det en månad kvar till julafton, en månad?! Det är dags att börja köpa julklappar, och ovanför ser ni lite tips på klappar till henne eller varför inte tips på vad du själv kan önska dig. Själv blir jag väldigt glad för skönhetsprodukter och allt som doftar gott. Underkläder r också något som alltid går hem! 

sexy amber

 
En stor favvis just nu är denna parfymen från Michael Kors, eller rättare sagt min favoritparfym någonsin. Det är en väldigt varm, sensuell och kvinnlig doft. Lite mot vaniljhållet, men doftar ändå väldigt fräscht då den innehåller jasmin och andra milda blomdofter, och för att inte tala om flaskan? Galet fin! Och hej igen förresten, det var ett tag sen men nu kör vi igen! Puss och kram.