31st october

 
 
Glad halloween på er alla! Ska ni fira halloween på något speciellt sätt idag? Själv har vi bara lite typiska halloweendekorationer och myser här hemma med massa tända ljus. Tidigare idag var jag och pappa på stan och fixade födelsedagspresent till mamma som fyller år på tisdag, och sedan lite andra ärenden. Hoppas ni alla får en spooky kväll!

london haul

 
 
Hejhopp! Här kommer en London haul, där jag visar vad jag köpte när jag var i London helt enkelt. Hoppas ni tycker om videon! Kram 

London dag 2

 
Vi började med att ta tunnelbanan in till Camden Town vid halv tio, och redan då var det jättemycket folk. Vi gick mest runt och kollade på de häftiga husen och marknaderna. Ett roligt, men annorlunda ställe.
 
 
Sedan bar det av till det abslut bästa med hela resan, och det jag längtat mest efter. Harry Potter museet. Herregud, jag vet knappt vad jag ska säga. Det var helt otroligt! Allt som var där var det riktiga som de använt i filmerna, vilket var galet häftigt. Som det Harry Potter fan jag är, gick jag med gapande mun hela vägen. Det var så extremt stort, och allting fanns med, och det var så bra. Ett måste när man är i London!! 

home sweet home

 
I natt landade vi på svensk mark igen efter 5 intensiva dagar i London. Det har verkligen varit en underbar resa tillsammans med familjen. I morse såg jag att månadens glossybox hade kommit under tiden vi hade varit iväg, en trevlig överraskning. Är mest spänd på handspriten och dagkrämen! Det här fanns i min oktoberbox: 
- Dax "Alcogel Sweet Raspberry"
- Talika "Photo Hydra Day"
- Emité Make Up "Diamond Heart Base Primer"
- Elizabeth Mott "All Day Color Lip Lacquer"
- Anatomicals "Get Outta My Face Dirtyball Apricot Face Scrub" 

hello from london

 
Hejsan! Ville bara kika in och säga hej. Jag har det verkligen jättebra här i London. Vi kom hit på förmiddagen i fredags, då gick vi raka vägen till vår lägenhet och sedan tog tunnelbanan för shopping på Primark. Hela gårdagen spenderades med shopping. Victoria's Secret, Debenhamns, Boots, Forever 21 och så mycket mer! Det blev en hel del kan man säga, haha... Senare mot kvällen åkte vi till mysiga Covent Garden och strosade runt. Vi hörs mer senare, kram!  

london baby

 
Klockan är snart fem på morgonen och vi är påväg att bege oss till flygplatsen. Det känns som om det inte var alls länge sedan vi bokade, och när det var 60 dagar kvar kändes det som en evighet, men nu är vi här. London here we come!  

honey bee from Lush

 
 
Måste tipsa om den här badbomen från Lush, eftersom hösten innebär att ta varma bad för mig. Den heter Honey Bee och luktar helt fantastiskt! Den luktar väldigt fräscht och lite sött från honung och citron. Huden blir också len och mjuk efter man har badat med den och man luktar gott efteråt! 

today's look

Kappa - Vero Moda // Halsduk - Gina Tricot // Klänning - H&M // Skor- Converse
 
Idag körde jag på klänning, vilket faktiskt är väldigt bekvämt tycker jag, och snyggt! Älskar den här vinröda klänningen som jag har köpt inne på H&M med turtleneck. Enkel, snygg och väldigt skön! 

19 oktober

 
Då var det måndag igen, bara denna veckan kvar sen är det höstlov. Ska bli så skönt, det tror jag alla tycker. Så håll ut, kämpa och stå ut in i det sista. Önskar er en bra start på den här veckan! Massa kramar 

5 dagar kvar

 
Åh, nu är det bara 5 dagar kvar till London! Herregud vad jag längtar! Ovanför ser ni lite vad vi ska hitta på, det vi har planerat än så länge. Jag skulle gärna vilja hinna besöka Camden Town också, men vi får se. Har varit i London en gång tidigare, så vi har redan hunnit åka London Eye och lite sånt, men har ni varit i London någon gång? 

christmas edition

 
Varje år säljer The Body Shop med 3 juldofter, och i år är det Frosted Plum som är ny. Jag är så spänd på den här, jag har deras 3 juldofter från förra året och jag älskar alla dem. The Body Shop misslyckas ju väldigt sällan med deras dofter, så jag tror att den här luktar minst lika gott. Vad tror ni om denna nya lukten? För er som undrar kommer den ut i butik den 27 oktober! 

who am I

 
På så många sätt förstör anorexin mitt liv. Men framför allt min självkänsla. Jag har alltid varit duktig i skolan, och varit "en duktig flicka" i allmänhet. På grund av det känns det som att det är det folk förväntar sig av mig. Att jag alltid ska lyckas. Men vem är jag om jag inte misslyckas och gör fel? Vem är jag när jag inte presterar? Jag känner oftast att jag inte passar in, jämför mig otroligt mycket med hur andra ser ut, och rösterna inne i mitt huvud säger "Du kommer aldrig klara det!". Jag pratade tillsammans med min behandlare om en väldigt viktigt sak i tisdags. Att precis när man föds, föds man utan identitet. Ens föräldrar älskar en ändå även fast man inte är duktig i skolan eller i en sport. Utan just för att det är du, deras barn. Du har inte hunnit presterat något då, men de älskar dig ändå. Man älskar inte sitt barn för det de presterar, utan för den de är. Jag tänker ofta på att ibland kanske det viktigaste är att hitta lyckan i det vi faktiskt har och sluta försöka sträva efter något ännu bättre. 
 
Så varför kommer det krav utifrån om hur vi ska se och vad vi ska äta? Varför reflekterar vi så mycket över hur vilka vi vill vara istället för att faktiskt tänka på vem vi egentligen är och vad just jag är bra på? 

orange

 
Det är så mysigt att gå ut en promenad och se alla de vackra löven på träden tycker jag, man blir pigg av den fina oranga färgen. Det är nu som löven är som finast! Jag passade på att gå ut en sväng med kameran och fota innan de faller ner på marken. Enough about leaves, önskar er alla en jättebra onsdag. Försök att göra det bästa av dagen trots att det kanske känns jobbigt idag, kram! 

morning inspiration

 
Börjar veckan och måndagsmorgonen med lite mysiga inspirationsbilder från weheartit. Kan behövas känner jag. Älskar att sitta och skrolla igenom weheartit på morgnarna, det finns så fina bilder där och peppande citat. Let's rock this week! 

demi lovato

 
Hittade dessa bilderna på Demi Lovato från när hon gick på röda mattan i Vancouver, och jag blev helt kär i hennes outfit. Älskar jumpsuiten, och hennes frisyr och hela hon är galet snygg. Jumpsuiten kan ni faktiskt hitta här och hennes skor här. Demi är en helt underbar artist och förebild, och igår släppte hon musikvideo till Confident, och herregud, ni måste kolla in den! 

höstmys

 
Lördagsmys och höstmys, det kan man kalla den här dagen. Har idag varit på en liten promenad med mamma samt kollat på när vårt herrlag spelat match. Det är så himla kallt ute idag, så idag har vi också tänt en brasa, så mysigt och skönt. Senare blir det några avsnitt av Vänner med lite tända ljus. Kramar på er 

fredagstips


 
Tänkte slänga in ett boktips om en bok jag nyss läst ut. "När vi möttes" heter den och är första boken i After-serien. En tjej i mitt lag tipsade om dem, så jag lånade första boken av henne och jag gillade den verkligen, lite Fifty Shades stuk. Så nu har jag lånat andra boken också som jag nyss börjat på. Såhär står det på baksidan: 
 
"Tessa har knappt hunnit sätta sin fot på college innan hon möter Hardin. Hon har höga betyg och ambitioner, en perfekt pojkvän därhemma och en överbeskyddande mor som vill hålla henne bort från allt vad studentliv innebär.
 
Hardin är hennes raka motsatts med sina svarta kläder, massor av tatueringar och sin pieracde läpp. Att Hardin dessutom är oförskämd, hamnar i slagsmål på alla fester och strular med en ny tjej varje helg gör att Tessa vet att hon borde undvika honom till varje pris.
 
Men hon kan inte sluta tänka på honom. Och han kan inte hålla sig borta från henne. "

music favorites

Heatwave - Robin Schulz // On My Mind - Ellie Goulding // Trouble - Avicii // We Don't Have To Take Our Clothes Off - Ella Eyre // Hula Hoop - Omi
Musikfavoriter nu i höst som spelas i mina lurar ofta. Tycker om Omi's nya väldigt mycket, och även Ellie Gouldings nya, love them both! Vilka är era favoritlåtar at the moment? 

a birthday gift

 
Fick det här doftljuset från Yankee Candle i födelsedagspresent av la familia, och gud, det luktar så gott! Kan knappt beskriva med ord hur gott det doftar. Det är då i lukten grillade marshmallows, och det luktar i hela rummet direkt när man har tänt det. Yankee Candle är mina favvodoftljus, så jag passade på att önska mig ett nu eftersom de är lite dyrare. Jag älskar detta! 

VS wanties

 
Victoria's Secret wants
 
 
London börjar närma sig, lite mindre är tre veckor kvar, längtar så mycket! Har kollat runt på Victoria's Secret hemsida och hittat lite saker jag är sugen på att köpa. Okej, inte lite, ganska mycket, haha. De har fått in någon ny doftserie som jag himla gärna vill kolla närmare på. Sedan lite underkläder och en hoodie står på listan också! 

my sweet sixteen

 
Igår fyllde lilla jag 16 år, det känns som det inte var alls länge sedan jag var 13, haha. Vid 11 tiden kom släkten hem till mig och ett par vänner och firade mig med en födelsedagslunch. Det var verkligen så himla roligt och mysigt! På kvällen kollade jag tillsammans med familjen på första Harry Potter filmen och bara hade det mysigt. Jag är supernöjd med min dag och jag kunde inte önskat mig en bättre sexonårsdag, har så fina människor runt mig! 

countdowns

Tre saker jag ser fram emot mest i höst, min födelsedag som är imorgon (!), London och min thanksgiving middag jag ska hålla i för första gången. En amerikansk tradition som jag alltid tyckt verkat mysig. Älskar att kolla på Vänner när de firar thanksgiving!