månadens glossybox

 
För bara ett par dag sedan landade mars glossybox brevlådan, och jag blev positivt överraskad av månadens produkter. Denna boxen är designad av Clara Hallencreutz och jag älskar framsidan av boxen. Är så nöjd med alla produkter, och jag kommer verkligen ha användning för allt! Detta innehöll min box:
- Batiste Dry Shampoo
- Elizabeth Mott You're So Fine liquid eyeliner
- Make Up Store Lipstick, jag fick i färgen "105 sheer" och den är så fin. Har redan hunnit testa den och jag älskar den, favoriten i månadens box! 
- Naobay Natural & Organic moisturizing peeling
- Oral B 3D White Luxe Pearl Shine tandkräm

Är som sagt supernöjd över månadens box, wiho! 

slip ons

 
Är helt förälskad i mina nya skor! Det är ett par svarta ormmönstrade slip ons, de är så galet snygga och dessutom bekväma. Jag beställde dem från H&M's hemsida för ynka 249 kronor. En annan positiv sak med dessa skorna förutom att de är snygga, sköna och billiga är att de går att matcha till det mesta. Dessa kommer användas flitigt! 

favoriter på instagram

 
Frida Thornberg lägger för det mesta ut inredningsbilder som är tagna från hennes eget hem. Och jisses vad fint hon har det hemma hos sig, blir så inspirerad av hennes mysiga stil. Lite då och då postar hon också lite vardagsbilder. Så värd att följa om man gillar inredning! 
 
Icovetthee är en av mina favorit youtubers som lägger upp videos om smink och skönhet, älskar hennes videos och personlighet. Hennes instagramfeed är också så himla fin, hennes bilder är alltid så fräscha och fina. Hon lägger upp mycket bilder på vad hon gör på dagarna och även skönhetsrelaterade bilder. Här hittar ni hennes youtube! 
 
Nu behöver jag er hjälp, har ni några tips på konton som är värda att följa på instagram? 

lite shopping

 
Har hunnit med lite shopping de senaste dagarna! Har köpt ett par ljusa jeans från MQ för 499 kr, riktigt snygga och sitter bra och skönt på, en tröja och en T-shirt från H&M som kostade 99 kr styck, och även en blush ifrån Nars inne på Sephora (ni får se bilder på den i ett annat inlägg) och en Prep + Prime "Fix + spray" från MAC. So exided över att testa produkterna! 

drömlägenhet

Fleminggatan, Fridhemsplan, Stockholm
74 m², 2 rum, 4 495 000 kr. 
 
Ahhh, asså hur fin är inte denna lägenheten? Jag brukar vara inne på hemnet.se och kolla hus och lägenheter och drömma mig bort och inspireras till när jag själv ska skaffa eget boende. Igår hittade jag lägenheten ovan och blev helt såld. Den är ju så fin, speciellt vardagsrummet. Älskar gamla trägolv, vilket de har i den här lägenheten, man får en varm känsla, och stilen de har är liksom inte allt för modern. Me like! 

I want

 
Wanties for spring
Är så sugen på att shoppa massa nya kläder, och det är verkligen behövligt också! Ett par slip ons, ett par ljusa jeans och fina toppar skulle inte sitta fel. Det kliar lite i fingrarna efter Benefits nya mascara och Nars "Orgasm" Blush också, får se när jag slår till, haha! 

signs of spring

 
Wahhh, kolla vad som har börjat växa upp! Små färgglada blommor. Tycker att krokusar är så himla söta och lika så snödroppar, och fina att fotografera, hihi. Känner verkligen att nu är våren här på riktigt, så skönt med ljusare tider! 

musikfavoriter

 
  
  

3 härliga och grymma låtar som går på repeat i mina lurar. Måns Heroes är en stor favvis, tycker verkligen han var rätt vinnare av Mello i år, eller vad tycker ni? Nu ska jag tagga upp inför match. Vi hörs, men så länge, ha en underbar söndag. Kramis! 

färgglatt

 
Hej på er där ute i solen! Hos mig är det underbart väder, solen är framme och nu är det vår på riktigt känns det som. För ett par dagar sedan skaffade jag mig en väldigt fin och vårig blus från VILA. Den är verkligen perfekt nu till våren, massa färger, sval och skön! Önskar er alla en fin fredag, kram! 

en hårförändring

 
Idag var det äntligen dags att åka till frisören, något väldigt behövligt! Denna gången testade jag en ny salong, och jag kan lova att det är dit jag kommer gå i framtiden. Idag blev det en stor förändring, klippte av 10 centimeter och klippte upp det och tunnare. Var lite osäker på om jag skulle våga klippa av så mycket, men gud vad jag är nöjd! 

sunny

 
Åh, alltså vädret igår och idag! Hela 15 grader, vindstilla och blå himmel. Så himla underbart att tillbringa dagarna utomhus, och det ser ut att bli fint väder resten av veckan. Oj vad jag har saknat våren! Har även köpt mig ett par nya solglasögon, som ni kan se ovan, 149 kr på MQ. Tycker verkligen de är supersnygga! Har ni också fint väder hos er? 

sneak peak

 
God morgon! Bjuder på två bilder på mitt nya rum. Har som sagt lagt nytt golv, tapetserat en fondvägg, köpt ny säng, fixat lila inredningsdetaljer och möblerat om. En helt ny förändring helt enkelt. Tänkte kanske spela in en room tour-video. I vilket fall som helst kommer jag att visa fler bilder senare! Ha en fin lördag! 

vårjacka

 
Häromdagen köpte jag denna snyggning på New Yorker för 400kr. En skinnjacka som är perfekt nu till våren, ljus och fin, lite åt det gråa hållet, sitter perfekt och är dessutom superskön! Den passar till det mesta och den kommer att användas flitigt känner jag på mig, ett riktigt kap! 

hello march

 
Äntligen mars, en månad närmre sommaren och våren är faktiskt på gång nere hos oss. Vi har haft några dagar nu med sol och runt 7-8 plusgrader, vilket känns riktigt skönt. Längtar tills man kan gå runt i tunnare jackor och kläder. Häromdagen planterade jag och mamma lite vårfina blommor och köpte frön som vi ska så!