before i die i want to...

 
4 av de sakerna som ligger högst upp på min bucket-list i livet. En resa till Paris och en hund är nog det jag begär mest, haha. Har ni något ni skulle vilja göra eller besöka? 

stripes and isadora

 
En basic, randig och långärmad tröja från H&M och två produkter från Isadoras alldeles nya vårkollektion är vad jag har köpt nyss. Älskar hela Isadoras nya kollektion och vill typ ha allt. Jag köpte ett av de nya nagellacken, i färgen "Fresh Linen" (har det på mig på bilderna) och ett Twist-Up Matt Lips i färgen "50 Naked". Är helt förälskad i båda två! Läs mer om Isadoras nya produkter här

renovera rummet

 
Äntligen ska jag få renovera om på mitt rum. Är i stort behov av en stor förändring. Vill ut med allt det gamla tråkiga och istället skapa ett rum med en varm och mysig känsla. Nytt mörkare golv, en fondvägg, en ny och större säng, nytt nattduksbord, ommöblering och helt nya detaljer med ny färg (kolla bilden för lite sneakpeak, hihi). Har köpt in och beställt det mesta redan, så snart ska det börjas! 

MAC highlighter

 
Det här är min favoritsminkprodukt av typ allt smink jag äger just nu. En highlighter från MAC i färgen "Soft & Gentle". Den ger verkligen the perfect finish till ansiktet. Det jag gillar med den är att den är grymt pigmenterad, den glider på huden vädligt lätt för att den är så len, den skimmrar mycket, och har den perfekta färgen, någon blandning av silver och guld. Ett stort plus är också att man får väldigt mycket produkt. Till er som undrar köpte jag den inne på Mac på NK för 295 kr! 

söndagskväll

 
Hello! Vad har ni hittat på en söndag som denna? Själv har jag spelat match som gick ganska bra faktiskt. Ja, har inte gjort något annat typ eftersom det var bortamatch, haha. På bilden ser ni för övrigt en superfin lykta som jag har på mitt nattduksbord, den är verkligen så fin när man tänder den, finns på Ikea. Ha en fin söndagskväll, kram. 

F.R.I.E.N.D.S

 
Vänner, världens bästa serie enligt mig. Kan se avsnitten om och om igen och jag tröttnar seriöst aldrig. Det är mer än 10 år sedan sista avsnittet sändes och det sänds fortfarande nästan varje dag på tv! Beställde hem säsong 8 på dvd för någon dag sedan också, haha. Någon mer som älskar Vänner? 
 

minusgrader

 
Hej fredag och hej minusgrader! Äntligen fått tillbaka snön och minusgraderna ner hit till Skåne. Tycker att det är lagom med 1-2 minusgrader som rensar luften lite faktiskt. En vit, frostig och kylig fredag med träning väntar. Önskar er en trevlig helg och en bra fredag, kram! 

style

 
black bootcut

 
Pysslade ihop ett litet collage på hur man skulle kunna matcha ett par svarta bootcut jeans. Jag har ju nyss köpt ett par, och ovan ser ni vad jag tycker är snyggt att ha till. En vit off-shoulder blus är också jättefint att ha till med ett par låga converse! 

borstställ

 
För några veckor sedan fixade jag äntligen någonstans att ha mina sminkborstar. Köpte två "glas" från Granit för en billig peng och fyllde de lite med små ljusrosa stenar/kristaller från Blomsterlandet. Det blev verkligen superbra tycker jag och det passade in väldigt bra på min byrå där jag har lite skönhetsprodukter! 

en bra volleybollhelg

 
En helg fullspäckad med det jag älskar mest av allt, volleyboll. Spelade del 2 av U17-SM kval hela dagen igår, då vann vi alla matcher och kom på en första plats. Vilket resulterade en plats till SM, yey! Och slutligen idag spelade jag match, tyvärr förlust med 3-1. Men det deppar vi inte för, för det var en av våra bästa matcher någonsin. Så nu är jag väldigt, vääääldigt trött, haha. Ha en fin söndagskväll mina vänner! 

tavlor

 
För ett par veckor sedan beställde jag hem två planscher från desenio.se. De har verkligen så fina planscher och stort utbud. Jag valde en lite större som sitter på väggen, ett citat som ligger mig nära hjärtat. Köpte även en lite mindre som står på min hylla ovanför skrivbordet. De svarta ramarna ingick inte så de har jag köpt på Jysk. Tycker det blev bra! 

three friday favs

 
 
Glad fredag på er! Bjuder på 3 av mina favoritlåtar at the moment. Har ni tips på någon bra låt? Vi höres, kram! 

walk in closet inspiration

 
 
Åhh, har alltid drömt om en walk in closet, och någon dag ska den drömmen minsann bli sann! Bilderna är från weheartit! 

rub rub rub

 
När jag var i Stockholm för några veckor sedan köpte jag en dusch skrubb från min favoritaffär Lush "Rub, rub, rub" heter den. Denna skrubben är så himla underbar! Det jag gillar med den är att den inte är så "rivig" att skrubba sig med. Man blir verkligen len av den och huden känns riktigt mjuk av den efteråt, ett annat stort plus är att den luktar riktigt fräscht. Love Lush!! 

blåsig söndag

 
Hejsan! Hoppas ni har haft en bra söndag i blåsten, för shit vad det har blåst det senaste dygnet! Idag har jag tillbringat en stor del av dagen i en idrottshall. Har spelat match, en riktigt bra sådan också, vilket känns jättebra. Är väldigt trött just nu, så det blir nog en tidig kväll för mig. Vi hörs, sköt om er! 

om 131 dagar

Wahhhh! I torsdag köpte vi biljetter till Ariana Grandes konsert här i Sverige i maj. Det ska verkligen bli så himla kul och jag tycker om henne och hennes musik jättemycket, och blev så glad när jag såg att det fortfarande fanns biljetter kvar. 21 maj i Globen smäller det! 

black bootcut jeans

 
När jag var på Väla i onsdags köpte jag ett par svarta bootcut jeans. Mina första bootcut jeans någonsin (och det lär inte bli de sista!!), och jag totalälskar dem! De är verkligen så snygga och sitter jättebra och skönt, är mer än nöjd. De är i märket Crocker och är köpta på JC för 499 kr. Ska fixa bättre bilder på dem snart! 

fråga på

7 januari

Dagens outfit: Tröja - Rut & Circle // Jeans - Hollister // Armband - fick i julklapp, det är ifrån Raglady
 
Hej på er! Nu ska jag snart iväg en snabb sväng till Väla med mamma och min syster och sen ikväll har jag träning. Behöver verkligen ett par nya svarta jeans så jag tänkte kolla efter det. Ska ta vara på de sista jullovsdagarna, jag börjar skolan på fredag igen. Vad gör ni idag? 

quote of the day

 
Ett av mina favoritcitat som jag ofta tänker på när allt är som jobbigast. Styrkekramar till alla er där ute, du är starkare än du tror. ♡

hembakade grova frallor

 
När det kommer till bröd så äter jag nästan alltid hembakat, just för att det är så kul att baka bröd och frallor och testa nya recept. Så jag tänkte dela med mig av mitt favoritrecept på frallor. De är verkligen så goda och nyttiga! 

5 dl vatten
50 g jäst
4 msk matolja
2 tsk salt
1 msk honung
0,5 dl krossade linfrön
2 dl havregryn
1 dl rågkross
4 dl grahamsmjöl
Ca 4,5 dl vetemjöl
 
Värm vattnet till fingervarmt = 37°
Rör ut jästen med lite vatten.
Tillsätt resten av vattnet, matoljan, saltet och honungen.
Arbeta in linfrön, havregryn, rågkross och grahamsmjöl.
Sist arbetar du in vetemjölet. (Degen ska inte vara klibbig)
Låt degen jäsa i bunken under bakduk i 30 min.
 
Knåda degen på mjölat bakbord.
(tillsätt ev. mer vetemjöl)
Arbeta ut 15 st bullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Låt bullarna jäsa på bakplåt under bakduk i 30 min.
Pensla sedan bullar med lite vatten (för att de ska få en fin yta) och strö lite rågkross på toppen.
Grädda mitt i ugnen i 250° i ca 10-11 min.

nya skor

 
Köpte nya träningsskor igår som jag ska ha när jag tränar utöver volleybollen. Alltså när jag är ute och går och springer och på gymmet. Har haft mina Nike Free Run i ett år nu och nu de senaste månaderna fick jag väldigt ont i fötterna av dem, så istället satsade jag istället på ett par riktiga löparskor nu. Köpta på Intersport för 1399kr och de är så sköna. Nu ska jag iväg till gymmet och träna och rocka mina nya skor! Vi hörs! 

bio

 
Hejhej! Idag var jag och mamma på bio och såg filmen "Micke & Veronica", så mysigt! Filmen var verkligen så bra och grymt rolig. En typisk svensk film med humor, lite solsidan-gerne, vilket jag gillar. Både David Hellenius och Philip Zandén är med i den och spelar så roliga och härliga roller. Tycker verkligen den är värd att gå och se! 

välkommen tvåtusenfemton

 
Gott nytt år underbara ni!! Nu är vi inne i år 2015, och jag har faktiskt en bra känsla inför detta året. Trots att jag vet att det kommer bli tufft nu i början efter allt, så ska jag ändå försöka göra detta året till något att minnas. Igår hade jag en jättebra nyårsafton, både med vänner och familj. Åt först med familjen och några andra kompisar och sedan åkte jag vidare hem till Filippa, vilket var superkul! Ännu en gång, önskar er alla ett gott nytt år och god fortsättning!