some shopping

 
Var i Göteborg från fredag till lördag nu i helgen, vilket var supermysigt och kul! Och självklart blev det shopping också. Ett par jeans, en halsduk och ett par vantar från Monki, ett läppstift från MAC och en färsk ansiktsmask från Lush (Lush's ansiktsmasker är so lovely). Halsduken är världens mysigaste, och jeansen är så sköna, är jättenöjd med allt! 

sunday

 
Hej på er allihopa! Började denna söndagen med en 5km-springrunda i skogen, så skönt. Nu på förmiddagen har jag varit med mamma på Willys, läst senaste nummret av Veckorevyn och bara myst. Nu ska jag sätta igång med lite plugg, har skolarbeten som ska bli klara. Önskar er alla en fin söndag! 

Loréal VML So Couture

 
+ INGA klumbar, sparerar fransarna på ett sjukt bra sätt.
+ Ger en bra och naturlig längd på fransarna.
+ Håller "curlen" på fransarna hela dagen. 
+ Lätt att tvätta bort. 
+ Lätt att applicera. Lätt och mjuk gummiborste som glider på fransarna. 
+ Så snygg förpackning!!
 
Köpte en ny mascara för inte så länge sedan, Volume Million Lashes So Couture från Loréal Paris. Och nu har jag testat den några dagar och jag älskar den verkligen. Detta är lätt min favoritmascara genom tiderna! Den ger verkligen ett naturligt resultat, stort tips till er som är ute efter en ny vardagsmascara. Finns att köpa på Kicks, och just nu på Kicks är det 20 % rabbat på alla Loréal's mascara, in och fynda! 

studiedag

 
Idag har jag studiedag, woho, så skönt! Sov en timme längre, gick upp och tog en lång och skön morgonpromenad, och nu har jag nyss ätit en god frukost (↑). Senare ska jag förmodligen träffa Kellie en stund, och senare ikväll blir det träning. Hoppas ni får en underbar torsdag! 

svar på era frågor

Skulle du kunna skriva mer om träning? Hur många gånger i veckan du tränar och vad tränar du, har du någon "kost-regel” osv.  Ja absolut kan jag det! Jag tränar 5 gånger i veckan, varv av 3 volleybollpass, i dem ingår ju självklart volleyboll och även en del gym och fysträning. Sedan tränar jag 2 gånger i veckan själv, som oftast innehåller pulshöjande konditionsträning. 
Jag tror inte jag har något speciell ”kostregel”, äter vanlig husmanskost, men oftast fullkorsprodukter. Jag tänker väldigt mycket på vad jag äter och håller mig borta från sötsaker på vardagarna, och brukar istället unna mig något på lördagarna. :)
 
Favoritfrukost? Havregrynsgröt i alla läge, så gott och så enkelt (endast vatten och havregryn, jag brukar även ha skivad banan på toppen). Har även hittat en ny favorit som är chiagröt, kan skriva recept på den i ett inlägg om ni vill. 
 
Drömyrke? Åh, så svårt. Men skulle jätte gärna vilja bli journalist eller jobba som sjukgymnast, skulle vara jättekul! 
 
Vilken linje vill du gå på gymnasiet? Har funderat på många olika linjer faktiskt, men skulle vilja gå volleyboll-linje eller någon träningslinje. Eller typ samhällsvetenskapsprogrammet med internationell profil eller något med foto och media. :)
 
 
 
Bästa foto tips? Att testa sig fram och leka med ISO, slutartid osv. Kolla i manualboken eller på youtube videos, där har jag hittat många tips. Och att fota varje dag, då övar man mycket, och som sagt testa sig fram med ISO för rätt tillfälle. 
 
Vilket objektiv använder du mest? Jag fotar för det mesta nästa alltid med mitt Nikkor 50 mm f/1.8. Så grymt objektiv! 
 
Favorit blogg? Tycker om så himla många men några favvisar är Andrea Hedenstedt, Zara Larsson och Josefine Ekström. 
 
Varför började du blogga? Jag älskar att ta bilder, och har alltid gjort och ville därför dela och framför allt samla dem någonstans! 
 
Kan du göra en video på hur och var du för varar ditt smink? Ja, visst kan jag det! Hade tänkt att göra en room tour snart, så kanske kan få in det där. :)
 
 
Hur skulle du helst spendera en ledig dag? Börja morgonen med en lång PW, sedan hem och göra mig en stor och god brunch, sedan ta det lugnt eller möta upp någon kompis och sedan träna volleyboll på kvällen. Det låter mycket bra tycker jag, haha. 
 
Vilken är din drömresa? Helt klart USA. Så fint land och så bra shopping, verkligen en drömresa helt klart! 
 
Favorit affär? både kläder, smink o.s.v. När det gäller kläder så är det nog BikBok, Mango och Abercrombie. Och när vi kommer till smink så föredrar jag nog Mac och Kicks. :)
 
Det var svar på några av frågorna ni hade ställt denna gången! Ni får säga till om ni vill ha fler frågestunder, perfekt tillfälle att lära känna mig bättre ju! 

five

 
Fem favoriter som har gått på repeat i hörlurarna idag:
Sam Smith - Like I Can
Dante - Next To You
Milky Chance - Stolen Dance
Thomas Stenström - Slå mig hårt i ansiktet
Beyoncé - I Care

22/9

Dagens: Jeans- Lager 157 // linne- Gina Tricot // kofta- Lager 157
 
Måndag igen och vi är inne i en ny fullspäckad vecka. Det börjar bli höst på riktigt, löven börjar falla, naturen går från grön till orange, och den friska och kalla höstluften är här. Nu väntar lite plugg, och ikväll blir det träning. Jag önskar er en fortsatt fin måndag, kram! 

halvmilen

 
Idag sprang jag mitt första lopp någonsin, woho! Lergöksloppet som arrangeras varje höst i Ängelholm. Det gick faktiskt väldigt bra, trots att det bara var 5km. Jag kom i mål en bra bit innan halvtimmen, vilket var ett litet mål. Men det var riktigt kul och jag kommer definitiv springa nästa år också!  

frågestund

snapshots från helgen

 
Trött efter lördagens 3 timmarspass // helgfrulle // söndagsplugg // 8km söndags-powerwalk med Kellie

room inspiration

 
Har äntligen börjat fixa med mitt rum, har köpt lite nya dekorationer och håller på att ändra om lite. I helgen väntar mer fix! Kan passa på att önska er alla en riktigt bra fredag, för mig blir det träning och sedan laxmiddag! 

benefit's dallas

 
I somras köpte jag min första Benefitprodukt, en av deras Box'O Powders, en blush som heter "Dallas". Valde mellan denna och den omtalande "Hoola". Men valde till slut denna, och jag är så jättenöjd. Det är "rosy bronze" färg och är till mesta dels matt men har lite skimmer i sig. Det jag gillar med den är att den går att använda lite som en bronzer också, då den inte är så rosa. Jag applicerar den med min Real Techniqes Blush Brush, och det tycker jag ger bäst resultat. Den gör att man ser väldigt frisk ut och får en fin glow i ansiktet.
 
Jag köpte min på Sephora, och den kostar 305kr. Detta är en av mina favoritprodukter just nu! 
 

tea tuesday

 
Har spenderat min eftermiddag med tyskaboken och mitt favoritte. Ett riktigt höst-te med smak av kanel. I varje tepåse finns också ett litet citat, som ni ser på bilden ovan. Det finns att köpa i Life-butiker! Har även gått klädd i min nya stickade tröja från BikBok, så skön! Senare fram mot kvällen väntar träning. Kram på er. 

birthday wishes

Lite wanites just nu ↑ Fyller faktiskt 15 år om lite mindre än en månad. Högst upp på listan står svarta boots, urbanears hörlurar, lite träningsprylar och fina smycken. Har ni någon speciell "wantie" just nu? 

sjunde september

 
Att gå upp tidigare, sätta på sig träningskläder, ta en 5km-löprunda i lugna skogen, stretcha i lugn och ro och sedan hem och duscha och göra sig sin favoritfrukost. Det var precis vad jag har gjort idag. Fick även in några favoritstyrkeöviningar efteråt och åt godaste havregrynsgröten med äpple. Så himla härlig start på denna söndag! 

fredagskväll med laget

 
Godkväll! Hoppas att ni alla har haft en bra fredag, det har jag, har bara varit lite mör i kroppen sedan gårdagens crossfit-pass. Denna fredagskvällen har jag tillbringat med laget. Efter kvällens träning åkte vi ner till bowlinghallen för mat och bowling. Så himla kul med bowling verkligen! Det gick väl helt okej för mig, haha, kom 2:a på min bana. Ha en fin kväll, kram! 

indescribably

 
Det finns en människa, en kvinna som jag ser upp till extra mycket. Beyoncé. Min idol, min inspiration och min förebild. När man tänker efter är det löjligt hur mycket man kan älska en människa som man inte ens känner eller träffat. Jag minns när jag var 12 år och dansade till Single Ladies framför speglen och önskade att jag var Beyoncé, och det kan jag erkänna att jag gör fortfarande. Det är sjukt hur adrenalinet rusar genom mig varje gång jag hör hennes sångröst. Ovasett vilket humör jag är på finns det alltid en Beyoncé-låt att lyssna på, och hon får mig att på något sätt känna mig starkare. 
Hon är så jävla bra. På allt hon gör. Musiken hon gör, artisteriet och en så bra feministisk förebild. Idag blir vår Queen B 33 år och hon förtjänar vår kärlek. Det finns ingen bättre än Beyoncé. 
 

black and grey

Tröja- Lager 157 // svarta jeans- Lager 157 // scarf- Primark

Vi har just invigt september, första riktiga höstmånaden enligt mig. Känner mig faktiskt ändå inte så ledsen att sommaren snart är slut, och idag är exakt en månad till jag fyller år! Kort och lugn skoldag idag, superskönt. Ha en fortsatt bra dag, kram!