mina ansiktsprodukter

 
 Fick en fråga för ett tag sedan om jag kunde visa mina ansiktsprodukter, och visst kan jag det! Detta är dem jag använder just nu och mina favoriter också! 
 
1. Mac Cleanse Off Oil. Denna tar jag bort mitt smink med och den fungerar superbra! Denna är oljebaserad och väldigt mild mot huden. Den är väldigt lätt att använda också, man pumpar bara ut ett pump och masserar sedan i ansiktet och skjöler av. Den förvandlas även till lotionliknade om man blandar den med vatten. Finns att köpa på Kicks eller en MAC affär för ca 230 kr. 
 
2. The Body Shop Vitamin E Gentle Facial Wash. Detta är alltså en facial wash som jag brukar tvätta mitt ansikte med på morgonen och även ibland efter jag har tagit bort mitt smink för att rengöra ordentlig. Den löddrar skönt och mjukar upp huden. Köps på The Body Shop för 110 kr. 
 
3. The Body Shop Vitamin E Moisture Cream. Världens bästa dagkräm, på riktigt! Återfuktar så sjukt bra och är så lätt. Ett stort plus är även att den sjunker in i huden snabbt. Så värd 175 kr, från The Body Shop. 
 
4. Färsk ansiktsmask från Lush. Detta är en av Lush's färska ansiktsmasker och den är helt underbar! Den jag har just nu heter Brazened Honey, och jag har haft en tidigare som heter Ayesha. (Har skrivit ett inlägg om den här). Just Brazened Honey är en djuprengörande mask som bara är gjord på naturliga ingridigenser, tex ingefära, koriander och fänkål som det är i denna. Den friskar verkligen upp huden, och renar bort döda hudceller och man får så len hud av den. Brukar alltid ta denna på söndagar, och det funkar perfekt. Finns på Lush för 125 kr, stort tips!!  
 
Kommentarer
Postat av: Alice

Bra och intressant inlägg! alltid roligt att läsa vad andra använder för produkter!

2014-10-09 @ 16:17:41
URL: http://alicelindstrom.se
Postat av: OLIVIA

åh roligt att veta!

sv: hihi tack :D
kram♥

2014-10-09 @ 18:13:37
URL: http://olivialice.se
Postat av: Matilda - Skönhetsblogg

Bra tips! Har funderat på att köpa ansiktsmask därifrån länge nu, får nog ta och göra det! :)

2014-10-09 @ 21:00:45
URL: http://ttilles.se
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Kul att se :)

2014-10-10 @ 13:56:57
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Livet som Emma'

Hej vilken fin blogg du har :)
Hoppas du får en bra kväll!

2014-10-10 @ 17:53:16
URL: http://lifebyemma.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Trackback