näst sista dagen på året

 
God kväll fina ni! Idag har jag fixat lite små ärenden och varit och tränat. Har också hunnit måla mina naglar silvriga inför imorgon med ett jättefint nagellack från Isadora i färgen "651 silver sparkles". Nu ska jag läsa lite i senaste nummret av Veckorevyn som jag köpte idag. Hoppas att ni har haft en toppendag, kram! 

sweet lemon

 
Har alltid älskat The Body Shop's body butters och dofterna shea och mango har alltid varit mina favoriter. Men nu har jag hittat en ny favorit som slår alla deras dofter helt seriöst, nämnligen citron. Just citron har inte funnits i deras sortiment på ett bra tag men den fanns på rea för 95 kronor nu i mellandagarna. Så fräsch och återfuktar bra! 

hejdå tvåtusenfjorton

 
Det är sjukt att det bara är ett par dagar kvar av 2014. Det har varit det mest lärorika och framför allt det jobbigaste året någonsin rent privat. Många dagar fyllda med lycka men även otroligt många med tårar och hopplöshet. Jag har varit så stark men ändå så svag, men jag bestämde mig för att kämpa vidare, vilket jag så glad att jag gjorde för detta är bara början på något nytt och resan är inte slut än. Men framför allt får jag ta 2014 som en lärdom, för alla de gånger jag har trillat alldels för långt ner har gjort mig som person mycket starkare. 
 
2014 har inte bara varit fullt av negativt. En del framgångar inom volleybollen har skett. Jag har gått upp en division och har detta året verkligen satsat. En oförglömlig resa till London har jag fått varit med om och även en till Polen med laget. Ja, spelat och tränat volleyboll en massa, besökt Stockholm ett par gånger och Köpenhamn, varit med kompisar och shoppat en del har jag också gjort. Har även lärt mig att man ska göra det som gör en lycklig och umgås med människor som man trivs med och våga lita på sig själv.
Tack till alla mina nära som hjälpt mig och lyft mig otroligt mycket nu under hösten när allt varit som tufftast och till er som fortsätter att pusha mig i detta, miljoner kramar. Nu gör vi 2015 till något grymt!! 

let it snow

 
Så fick vi här nere i Skåne också äntligen minusgrader och snö, och det har jag faktiskt längtat ihjäl mig efter. Tycker det är så mysigt att titta ut genom fönstret och se den vita naturen! Har ni också snö hos er? 

årets mashup

 
Här har ni årets mashup med de bästa och populäraste låtarna från 2014. Tycker verkligen att den är sjukt grym, och killen som har gjort den har gjort några nu några år i rad och han gör alltid de så bra! 

next: mellandagsrean

 
Nu ska jag snart iväg till Väla för att kolla in mellandagsrean. Håller tummarna att det finns något fint på rea. Ha en bra dag! 

julafton

 
Hade verkligen en jättebra julafton igår! Vi firade hemma hos oss med mormor och morfar. Vi kollade på Kalle Anka, åt julmat, öppnade paket och hade det så mysigt. Är jättenöjd och tacksam över gårdagen och mina julklappar jag fick. Hoppas er julafton också var toppen, vad gjorde ni? 

24 december

 
Äntligen julafton, mysigaste dagen på året enligt mig. Mormor och morfar kommer hem till oss lite innan tre och då ska vi kolla Kalle Anka, sedan blir det julmat och massa mys. Ovanför ser ni en liten sneakpeak på vad jag ska ha på mig idag, ska försöka fixa bilder på hela outfiten senare. Önskar er alla en riktigt god jul! ♡

dan före dopparedan

 
Idag har jag fixat det sista inför imorgon. Slagit in de sista julklapparna, varit en snabb runda på stan med mamma, gjort lite dekorationer, målat naglarna julröda och hunnit med att träna. Ikväll väntar det uppesittarkväll, vilket jag verkligen tycker är så mysigt och kul. Ska ni spela bingo ikväll också? 

reminder: enjoy being yourself

Det är inget fel att försöka igen och starta om. Vi alla trampar fel någon gång, och alla har vi ups and downs. Tro mig, alla har det. Även dem som man minst tror. Sluta jämnföra dig med andra och andras situationer. Sluta tänka på vad andra gör hela tiden, vad de äter, hur de ser ut, hur de mår och vad den och den får i julklapp och hit och dit. För du ska göra det du mår bra av, var snäll mot dig själv. Det där med självförtroende kommer inte efter en vecka, det tar tid. År.

 

Försök att tänka positivt dag för dag, trots att du har motgångar. Man lär sig av varje dålig dag och varenda bit i livet som varit ett rent helvete kommer tillslut att göra oss starkare. Du faller, du reser dig upp, du gör misstag, du lever, du lär.

 

Det går att ta sig ur en svacka i livet, det vet jag, för jag är i den situationen själv just nu. Kramar till alla er där ute, ta hand om varandra. 

julpyssel

 
Igår julpysslade vi lite här hemma samtidigt som vi lyssnade på julmusik och på kvällen klädde vi granen, så himla mysigt. Vi gjorde apelsiner med nejlikor och även egna presentpåsar. Det luktar verkligen så gott om apelsinerna, och jag tycker att det är ett riktigt fint julpynt. Om ni vill veta hur man gör presentpåsar hittar ni det här

20 december

 
fått hem mina klänningar från Nelly.com // julpysslat // köpt julgran // tränat (träningsvärk deluxe efter denna veckans pass, haha)

Ja, det är ungefär det jag har gjort idag, en mysig dag med lite förberedelser inför jul. Bara 4 dagar kvar nu! 

jullov

 
Så fick vi äntligen det där efterlängtade jullovet! Detta lovet kom verkligen lägligt, ser fram emot 3 veckors ledighet utan stress och att tänka på skolan. Idag hade vi julavslutning med uppträden och sånt och det var mysigt och sedan delades betygen ut, är så nöjd över mina, och sedan fick vi gå hem. Fick ni också lov idag? 

stockholm shopping

 
I Stockholm blev det ett par Jeans från Hollister, stickad tröja från Brandy Melville, body mist, body wash och body lotion-set från VS, NARS Radiant Creamy Concealer, MAC Mineralize Skinfinish highlighter, duschscrub från Lush, två badbomber också från Lush och även ett zebramönstrat skrivblock + fina sugrör från Lagerhaus som inte syns på bilden. Är verkligen supernöjd med allt! 

the Kardashians

 
Jag total-älskar systrarna Kardashian. På riktigt, hur vackra är de inte? Min stilikon alla dagar i veckan är helt klart Khloe Kardashian. Hon klär sig alltid så snyggt oavsett om det är till vardags, en gala eller till gymmet. Tycker också om Kim som inspirerar mig mycket, älskar hennes kroppsfigur! 

favorit julljus

 
Alltså dessa ljusen! Mina absoluta favoritljus och juldofter. De luktar i hela huset när man har de tända och det doftar så gott. Det stora är i lukten "Vanilla Chai" och den lilla "Sparkling Cinnamon" och båda kommer ifrån mitt favoritmärke när det gäller doftljus, Yankee Candle. Båda doftar kanel och så juligt, love them! 

en helg i huvudstaden

 
Då var man hemma igen efter en helg i Stockholm. Det har verkligen varit jättekul och mysigt, och framför allt skönt att komma iväg lite. På lördagen var vi inne i stan och shoppade, köpte en del fina saker som jag tänkte visa lite senare. På tal om shopping, julskyltningen och julpyntet inne på NK, så fint! Kram på er, ha en bra tredje advent! 

stockholm imorgon

 
Ikväll har jag packat inför helgen, för imorgon åker jag till Stockholm för att hälsa på lite släkt och även shoppa. Vi åker bil upp dit imorgon på morgonen, ska bli så himla kul! Har även hunnit med ett pass på gymmet och nu ska jag fixa det sista. Vi hörs, ha en fortsatt bra kväll! 

julklappstips

 
Ovanför ser ni lite tips på vad man kan ge i julklapp till sin kompis, syster, mamma eller flickvän till exempel, till bra pris. Ett doftljus, en bra bok, en glossybox, en god parfym, ett biokort eller varför inte en necessär fylld med skönhetsprodukter så som nagellack och ansiktsmasker? Enligt mig är allt på bilden väldigt uppskattat! 

new in

 
Fick en liten tidig julklapp igår. Ett par låga gråa uggs som jag velat ha jättelänge. Är så glad! Det är som sagt den låga modellen, W Classic Mini heter den. De är så himla fina och framför allt bekväma! För er som undrar så är de köpta på Märkesbutiken i Båstad. 

christmas dresses

 
christmas eve
LÄNK till den röda klänningen, LÄNK till den svarta klänningen! 

7 december

 
Godkväll! Så fort tiden går, söndag igen och andra advent! Har hunnit med både en liten sväng på Väla idag, en frisk PW och kollat när vårt elitlag spelat match. Ja, det är ungefär vad jag har gjort idag. Köpte nya krämer från The Body Shop, köpte en dagkräm jag haft tidigare och även deras nattkräm som jag tänkte testa. Ska avsluta denna söndagen med lite läsning, kram! 

vinst i kval nummer ett

 
Efter 11 timmar i en idrottshall blev det en första plats i dagens turnering, och vi är även vidare i USM-kvalomgång nummer 2. Så mycket glädje, lovelovelove! 

röda mulen

 
Har skaffat mig ett nytt favoritte, Röda Mulen heter det och smakar kanel och vanilj. Riktig julig smak, stort tips! Har även börjat läsa en ny bok som jag tror kan bli en favorit. "Född fenomenal" heter den och hitills gillar jag den jättemycket. Nu: spanskaplugg och sedan mot träning! Puss & kram! 

Nelly calendar 2014

 
Måste bara tipsa om Nelly.com's julkalender! Nya, grymma erbjudande varje dag. Idag, den 2 december, kan du köpa ett par Dr. Denim jeans för endast 149 kr (ordinarie pris 399 kr). Hur bra är inte det? Här hittar ni lucka nummer 2! 

efterlängtade december

December countdowns
- 5 dagar till USM-kval
- 11 dagar till Stockholm
- 18 dagar till jullov
- 23 dagar till julafton
- 30 dagar till nyårsafton
 
Äntligen är min favoritmånad här, och jag har massor med roliga saker att se fram emot. Välkommen december!