pumpkin

 
Glad Halloween på er alla! 
Själv ska jag faktiskt inte göra någon speciellt ikväll. Förutom att äta lite godis och rostade pumpakärnor. Rostade pumpakärnor är ju hur gott som helst verkligen, älskar det! Ha en bra kväll! 

Videoinlägg- collective haul

 
 
Visar mina senaste inköp som jag inte visat för er. Tänkte att det skulle vara kul med en video också, eftersom det var väldigt längesedan. So, enjoy! 

besök hos frisören

 
Idag har jag varit hos frisören. Jag gjorde inte någon större skillnad, klippte bort det slitna. Så det känns riktigt fräscht nu! För övrigt är det riktigt storm ute. Det blåser så sjukt mycket, så man blir nästan lite rädd. Sitter just nu med tända ljus i mitt rum och lyssnar på lite musik. Ska inte göra något speciellt ikväll. Vi hörs mer imorgon! 

hemmagjord müsli

 
Idag testade jag för första gången att göra egen müsli. Och den blev faktiskt riktigt bra! Receptet jag följde hittar ni här. Som lite smaksättning hade jag torkade aprikoser, russin och torkade tranbär. Riktigt gott! 

sunday morning

 
Lugn och härlig söndags morgon. Så skönt att vakna upp och veta att det inte är skola imorgon. Idag ska jag inte göra någon speciellt. Gå runt hör hemma och pyssla lite med allt möjligt och senare mot kvällen åka iväg och kolla elitmatch. Vi hörs senare! 

daisy

 
 Ett stort tips på en parfym är Marc Jacobs Daisy. Det luktar riktigt gott och fräscht. Detta är en av mina födelsedagspresenter jag fick när jag fyllde år av familjen för ca 2 veckor sedan. Rekommenderar riktigt mycket! 

onsdag

bilder från weheartit. 
 
Nu kickar vi igång en härlig onsdag tycker jag. Bara 3 skoldagar kvar innan lov, så nu tar vi de sista krafterna innan lovet. Ha en bra onsdag, så hörs vi senare! 

the yellow time of the year

 
Inatt sov jag över med Vendela, vi hade himla roligt som vanligt. Åt en sen frukost och låg länge i sängen vid youtube innan vi tog tag och gjorde oss i ordning. Vi gick ut och fotade i det underbara höstvädret. Nu ska jag bara ta det lugnt, ha en bra lördagskväll! 

weekend

 
Ska ni hitta på någon roligt i helgen? 

orgenteringsdag

 
För cirka en timme sedan kom jag hem efter orgenteringsdagen. Gick väl helt okej för mig. När jag kom hem gjorde jag med en kopp varm choklad och åt massa frukt. Nu ska jag ta tag i tyskan och plugga, och senare bär det av mot träning. Vi hörs, kram! 

you're all that matters to me

 
 
Varje måndag i 10 veckor släpper världens bästa Justin ny musik. Förra vecka va det heartbreaker och idag All That Matters. Så sjukt bra. Allvarligt talat, perfektion i min öron. Grymt! 

första plats

 
Är nu hemma från en lyckad dag i Malmö. Har nämligen spelat cup och det slutade med en första plats, guuuld! Sjukt bra spelat allihopa! Nu ska jag äta och sedan bara slöa i soffan med tv. 

fredag friday viernes freitag

 
Fredag. Bästa dagen i veckan helt klart. Ganska lugn dag i skolan på fredagar och sen efter skolan så är det träning. Sen idol. Älskar fredagar. Imorgon blir det cup i Malmö, är riktigt taggad! Hoppas ni får en super bra helg med massa roligheter! 

höstfärger

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8

bracelet

Mitt nya fina armband som jag fick av mig faster idag! 
 
Onsdag idag, som spenderas genom att plugga massa spanska då jag har prov imorgon. Senare blir det träning. Ha det super bra bästa ni, så hörs vi! 

tips på bra sida

 
Vill tipsa om en sjukt bra sida. Det är nog redan många som använder den, polyvore.com. Där kan man göra sjukt snygga klädcollage på ett super lätt sätt. Man kan välja på kläder från nästan alla butiker och märken. Jag själv brukar använda denna sidan när jag gör mina klädcollage. Ni får gärna följa mig där också, sök bara på Emelie Pahlin eller något sånt! 

brown boots

 
På bilden ovan ser ni mina nya boots från Nelly.com. Riktigt sköna och snygga! Hoppas ni har haft en bra måndag hittils, det har jag. Ps, har ni hört Justins nya låt som släpptes idag. Om ni inte har det, så borde ni verkligen det, ni hittar den här

sunday 6.10.13

 
Har nyss tagit en dusch och smörjt in mig med en go bodylotion (Victorias Secret Vanilla Lace, som jag fick i helgen) efter en lång dag på Ikea. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att maten ska bli klar. Är så otroligt trött, så det blir nog en tidig kväll för mig idag. Vi hörs imorgon! 
 

wonderful day

Lite av mina födelsedagspresenter
Har haft en otroligt bra födelsedag. Fick fina presenter, ätit på resturang med familjen och faktiskt tillbringat stora delar av eftermiddag med plugg eftersom jag har två prov imorgon. Tack för alla grattis, vi hörs imorgon! 

fjorton år på jorden

 
Idag är det den tredje oktober, vilket innebär min födelsedag! 

bidra till ett bättre klimat på internet

Allt för ofta läser jag om ungdomar som tar livet av sig på grund av de blivit utsatta för trakasserier på nätet. Vi borde tänka på hur vi beter oss på nätet. Det är falskt och framför allt fegt att sitta bakom en skärm och klanka ner och trycka ner andra. Jag ser detta allt för ofta. På internet, många olika slags sociala medier. Även fast det är skrivit på internet så tar det lika hårt som om det hade varit ansikte mot ansikte. 

 

Jag vill göra en förändring. Allvarlig talat, det blir bara värre. Vissa kommentarer är så grova så man blir mörkrädd. Många tar oftas bara bort kommentarer eller struntar i det. Men någon gång måste man visa att det är inte okej att bete sig så. 

 

Man måste våga säga ifrån. Vi, allihop måste våga säga ifrån. Ställa nät mobbarna mot väggen. Lagarna krig det som sker på internet måste skärpas rejält. Det krävs också utbildning och upplysning om hur man ska bete sig på internet. Det är här skolan spelar en viktig roll. Eftersom att många använder detta genom tjänster via skolans datorer. Jag tycker att skolan borde ta mer ansvar och lära ut. Lära ut om hur man ska bete sig. 

Alla behöver ta ansvar och tänka efter. Mår folk verkligen bra av att göra så att folk mår dåligt genom att vara anonym?

Föräldrar borde engagera sig mer och hålla koll på sina barn. För just nät mobbning har inte vuxna så bra koll på, då de själv kanske inte använder sociala medier. 

Det är viktigt att prata om detta. Hemma, i skolan, med kompisar. Ja, vi måste uppmärksamma detta ämne mer. Fråga mer som förälder och våga berätta mer som barn. 

   

Detta är något vi alla borde uppmärksamma mer. Alla måste bidra till en bättre internetvärld.