turn haters to motivators

Nikon D3000 + Nikkor 18-55 mm f/3.5
 
 
 

justgirlythings

 
 
Älskar att kolla på weheartit efter justgirlythings. Många passar in på mig, men mina favoriter ser ni ovan. Alla bilder är då från weheartit.com. 

onsdagskväll

 
Efter allt pluggade idag (äntligen redo för mitt sista läxförhör i sjuan) tog jag mig en dusch, ansiktsmask och min blåbär body butter från The Body Shop. Det var otroligt skönt! Ha en mysig kväll

only 7 days left

Sneak peak på min skolavslutningsklänning, hela oufiten får ni se på avslutningsdagen
 
Ber om ursäkt för dålig uppdatering, har pluggat massor hela veckan till min sista läxa som är en ganska stor so läxa. På torsdag gör jag mitt sista läxförhör och om exakt en vecka, sommarlov. Slutar den 5 juni. Ska bli så otroligt skönt. Har aldrig längtat såhär mycket efter ett sommarlov tidigare. Längtar så mycket, 7 dagar kvar.

måndag och besök hos frisören

Resultatet 
 
Då var denna måndagen snart över. Idag efter skolan var jag hos frisören. Det blev inte speciellt stor förändring, klippte bara topparna och tunnade av håret lite. Jag har även pluggat lite som jag även ska fortsätta med nu. Kram
 
 
 

morsdag och trerätters

Har spenderat dagen med plugg. Nu ikväll har vi firat mamma lite genom att vi har ätit trerätters middag, allt var super gott. Sedan fick mamma fina blommor av mig och min syster. Hoppas ni har haft en mysig söndag, kram! 
 

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8

dreamlight

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 

Underbart fint ljus i skogen i förmiddags! 
 
 
 

do want you like

shopping

Var på Väla med mamma efter skolan och shoppade lite. Ett par nya vita balleria, väldigt enkla med ändå snygga och även lite andra sommarplagg. Kram
 
Ett par ljusa och jätte skön shorts från BikBok (nya favortiterna), vita ballerina och ett rosa-orange linne från Gina Tricot. 
 
 
 

15.27

  
Så himla skönt med en lugn dag. Onsdagar i skolan är väldigt chill faktiskt. Hade matteprov idag och det helt okej faktiskt, bättre än vad jag trodde. Har inga plander för resten av eftermiddagen och kvällen. Inga mer läxor och sånt denna veckan, himla skönt. Har nyss ätit lite frukt, alltid lika gott. Ha fortsatt bra dag!
 
 
 

tjugoförsta maj

Har pluggat matte stora delar av eftermiddagen och nu känner jag att jag kan det mesta bra. Har nämligen matteprov imorgon, jag tror faktiskt att det är sista provet innan sommarlovet. På tal om sommarlov, så är det bara 11 skoldagar kvar till vi får sommarlov, om man inte räknar med avslutningsdagen. Längtar!! 
 
Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
 
 

one month ago

 
 
Igår vann Justin Bieber hela 3 grymma priser på Billboard Music Awards. Världens bästa. Han uppträde Take You och That power. Så grymt! Idag är det också exakt en månad sedan jag var i Köpenhamn och såg han live. Vill tillbaka. Och förresten grattis Sverige till vm-guldet! 
 
 
 

5 things about me

 Jag tycker att det är mysigt att åka bil när det regnar.
 
Även fast jag har sovmorgon går jag oftast upp samma tid som vanligt, jag tycker det är otroligt skönt att ta det lugnt på morgonen och chilla framför datorn ett tag innan man gör sig i ordning. 
 
Det första jag gör på morgonen efter jag har öppnat ögonen är att kolla instagram på mobilen.
 
Jag hatar när man skriver sista meningen på ett blogginlägg så hamnar sista ordet på en ny rad. Jag raderar alltid meningen om det händer och skriver någon annat. 

Spela volleyboll, äta glass, lyssna på Justin och gå runt i shorts är det bästa jag vet.
 
 
 
 
 
 
 

kvällen igår

Hade en jätte fin och rolig kväll igår med några vänner. Vi skrattade mycket, åkte lite longboard, åt god mat och kladdkaka och kolla på Eurovision Song Contest. Helt rätt låt som vann enligt mig. Hoppas att ni också hade en super bra lördag igår!
 
 
Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 

sunny friday

 
Shit vilket väder det är idag! Gått runt i short och t-shirt. Kan inte bli bättre, älskar detta vädret och känslan att gå runt i shorts utomhus. Idag var jag med Vendela ett tag efter skolan. Sedan åkte jag och mamma till stan och hämtade ut min skolavslutningsklänning och åt glass. Ha en fortsatt bra fredag!
 
 
 

cherry blossom

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
 
 

en tallrik med frukt

God kväll! Efter att ha pluggat stora delar av eftermiddagen och kvällen så gjorde jag ett fruktfat. Som bestod av ananas, kiwi och banan. Så otroligt gott var det! Nu ska jag kollar runt lite på datorn ett tag och sedan sova. Vi hörs imorgon
 
Nikon D3000+Nikkor 50 mm f/1.8
 
 
 

esc danmark

Igår gick den första semifinal i Eurovision Song Contest som faktiskt äger rum i Malmö arean i år. Jag tyckte att Loreens inledning igår var jätte cool. Min favorit från igår är Danmark. Deras låt var fakriskt jätte bra, om man bara lyssnar på låten blir det ännu bättre. Men hon gjorde ett fin framförande också. Kollade ni igår? 
 
 
 
 
 

a true thing

 
 
 
 
 

trettonde maj

Idag efter skolan cyklade jag ner till stan för att möta upp Lisa. Vi kollade runt i affärer och fikade på espresso house. Jag tog världens godaste choklad frapino. Det är typ som milkshake, så himla gott! Ha haft en jätte mysig och bra dag, hoppas ni också har haft det! 
 
Godaste frapinon som jag åt idag ↑
 
 
 

believe in your dreams

Nikon D3000 + Tamron 70-300 mm f/4
 
 
 

shopping från Köpenhamn

Som ni kanske vet var jag i Köpenhamn igår över dagen (fredagen). Jag köpte inte så mycket men jag är jätte nöjd över det lilla jag köpte. Nu tänkte jag visa vad jag köpte där! 
 
 
Jätte mysig och snygg kofta från A&F, mobilskal och ram från Tiger.
 
 
 

färska jordgubbar

Färska jordgubbar är ju det bästa och godaste som finns? Det tycker iallafall jag. Jag åt faktiskt jorgubbar för bara någon timme sedan, alltid lika gott! 
 
Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
 
 

lördag i Köpenhamn

Nu har jag kommit hem från en dag i Köpenhamn. Det har varit jätte kul och mysigt. Var där med familjen och lite av släkten som är här från Stockholm. Vi kollade i roliga affärer som inte finns i Sverige och åt mat och sånt gott. 
Jag shoppade än lite, vad jag köpte får ni se imorgon! 
 
iPhone 4s
 
 

dagens planer

Godmorgon! Sitter just nu i bilen, vi ska nämligen till Köpenhamn för att kolla i affärer och annat skoj. Vi ska bara vara där över dagen så jag kommer hem senare fram mot kvällen. Hörs senare!

 
 
 

nionde maj

Min frukost idag

Hej på er! Idag är vi lediga och imorgon, så himla skönt. Idag är Maja här ett litet tag för vi ska jobba med vårat projekt vi håller på med på bild, nämligen foto. Det kommer nog bli jätte bra! Senare i eftermiddag kommer lite av släkten från Stockholm hit. 
 
 

new boots

Var nere i stan idag efter skolan med mamma och syster. Vi fikade jätte god kladdkaka och jag fyndade även ett par boots på rea, för endast 349 kr. De är verkligen hur snygga som helst, älskar de. De passa bra till shorts och kommer även användas i höst. Senare ikväll blir det kalas eftersommin mormor fyller år. Och vi är även lediga i 4 dagar nu ju! 
 
 
 
 

magnum strawberry & white

 
Min favorit glass (efter Ben&jerry) är helt klart Magnum strawberry & white. Det är så himla god, går inte att beskriva. Jag åt den senaste igår och det är verkligen som att var i himlen när man äter den, magsikt. Tips till er som inte har smakat den innan. Vilken är er favorit glass? 
 
 
 

måndag och friluftsdag

 
Igår på kvällen kom jag hem från att har spelat cup i Falköping, vi kom 5:a. Är väldigt nöjd eftersom det gick bättre än förväntan. Idag har vi haft friluftsdag i skolan. Alla sjuor gick med sin egen klass 7 km och på vägen stannade vi och gjorde olika övningar som hade med friluftsliv att göra. Nu har jag nyss ätit melon och ska plugga!
 
 
 

tips på 3 bra appar


 
 
 

don't tell people your dreams, show them

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
 
 

citat

 

mot Falköping

Väskan är packad och jag är taggad. 13.15 går bussen med laget till Falköping för att spela volleyboll cup hela helgen. Ska bli så himla kul! Har fixat lite tidinställda så att bloggen inte står och ekar tomt i helgen. Ha det bra, kram!
 
 
 
 

Video- svar del 2

Spelade in en videon med svar på frågestunden del 2. Ja, jag vet att man typ bara ser halva mitt huvud men jag orkade inte filma om, haha. Men hoppas ni gillar videon! 
  
 
 
 

chocolate cupcakes

Idag har vi varit lediga eftersom det är första maj, riktigt skönt faktiskt. Sen går vi bara 2 dagar och sen helg igen. Idag har jag bakat och pluggat. Bakade chokladmuffins med chokladglasyr/frosting. Det var så himla godaaa. Jag har bakat dessa en gång innan i somras och då skrev jag ett inlägg med receptet. Klicka härför att komma dit! 
 
Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
 
 

första maj

 
Var ju hos några kompisar igår och det var jätte kul. Vi åt god mat och efterätt och sedan gick vi också ner och kollade majbålet. Kollade ni på majbålet igår?