svenska jordgubbar & vaniljglass

 
Åt lite vaniljglass och svenska jordgubbar nu ikväll efter middagen. Det ju bland det godaste som finns att äta på sommaren. Nu blir det tv resten av kvällen tror jag. Ha en mysig söndagskväll!

lördagen på liseberg

Kom dit ungefär vid lite över 11 på förmiddagen. Då det regnade ungefär i mer än en timme men sedan blev det uppehåll resten av dagen. 
 
Åkte massor av karuseller. Favoriterna var nog Balder och jukebox.
 
 Spelade mycket på alla dessa hjul. Det ända vi vann var en påse twist och en chokladask. 
 
Och åt glass i Ben&Jerry glassbaren. Har aldrig besökt det innan när jag varit på Liseberg så igår var första gången. Jag tog en kula Cookie Dough och en kula Chocolate fudge brownie. Det var himla gott! 
 
Det var lite av vad vi gjorde på Liseberg. Fotade inte så mycket, glömde faktiskt nästan bort det ibland haha. Det var en riktigt rolig dag!

idag blir det liseberg!

 
Gick upp i god tid och åt en god frukost och nyss gjort mig i ordning. Snart rullar bilen mot Liseberg! Ska bli så himla kul, det känns som det var jätte länge sedan jag var där. Åka massa karuseller, äta glass och bara ha det gött. Hörs mer imorgon eller ikväll!

nytt i mitt rum

 
Igår var vi på Ikea och Mio för att köpa lite saker till min systers rum och även en hylla till mig. Ovan ser ni hyllan som vi köpte till mig, den är köpr från Mio. Den står brevid min byrå, där den passar bäst. Är jätte nöjd och det blev bättre än förväntat!

närbild på en fläderblomma

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
Flädern blommar så fint ju nu.

Nivea lip butter

 
Nu har även jag skaffat mig ett sådant lip butter från Nivea. Många har pratat om detta och alla har pratat gott om det. Jag valde lukten "Raspberry Rosé". Det finns 2 andra lukter också, vanilj och orginal. Har inte hunnit testa det så mycket än. Hörs senare!

idag blir det bullbak

 
Idag blir det bullbak. Kanelbullar & vaniljbullar blir det. Ska bli så himla gott eftersom att det var himla länge sedan jag åt kanelbullar. Hörs senare!
 

min midsommarafton

 
Hade en grym midsommarafton igår. Var med massa roliga männsikor. Vi åt god mat och massa jordgubbar, gjorde lekar och hade det bra. Hoppas ni också hade super bra midsommarafton! 

it's the little things that makes life big

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 

haircuff

 
En närmare bild på min haircufff som jag köpte på Ullared för några veckor sedan. Så himla snygg och enkel. Finns både i silver och guld och finns att köpa på tex Lindex och Åhlens också. 

rainy morning

 
Har regnat nästan hela morgonen, ganska mysigt att sitta och äta frukost när man hör regnet mot fönstret. Vädret ska inte bli så bra idag enligt min mobil. Händer inget speciellt idag, ska städa ialla fall. Ha en bra onsdag, hörs senare! 

somriga muffins

 
Idag har jag bakat muffins. Rabarbermuffins & blåbärsmuffins. Hälften med blåbär och de andra hälften med rabarber. Båda blev riktigt goda! Så enkla attt göra och så goda också. Recept 
 
Recept: (ca 12 st)
3 ägg
2,5 dl strösocker
2,5 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
125 g smör
2 dl finskuren rabarber
blåbär
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Vispa rumsvarmt smör och socker. Tillsätt sedan ett ägg i taget under omrörningen.
3. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en annan bunke och rör sedan ner i socker och smör blandningen.
4. Blanda de finskurna rabarberna med 1 msk socker ( annars blir det för surt). 
5. Placera ut pappersformar på en muffinsplåt/plåt och dela upp smeten i formarna. Lägg sedan i rabarber i hälfen av formarna och blåbär i resten. 
5. Grädda i mitten av ugnen i ca 10-13 min.

be a rainbow in someone's cloud

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8

some shopping

 
Så himla tråkigt väder ute idag, regnar hela tiden och grått ute. Så förmidddags bestämde jag och mamma att vi skulle kanske ta en tur till Väla, och det blev det också. Det var rea. Jag fick med mig ett linne från BikBok som det var 50 % på, ett par nya löparskor och en Body Scrub från The Body Shop som också var rea på! 
 

new ring

 
Igår när jag var en sväng på stan med mamma (fikade världens godaste äppelpaj, haha) så hittade jag världens finaste ring på Åhléns. Det var rea på den, så från början hade den kostat 69 kr och jag köpte den för 21 kr! Så himla billigt ju. Nya favoriten! 
 

thursday

 
Ska ner till stan med mamma snart, fika lite och kolla i affärer. Tråkigt väder idag, det regnar och är mulet. På bilden ovan får ni också se lite närmare på min nya plånbok. Har inte så mycket mer att säga, vi hörs senare!

lay up under me

 Åh älskar verkligen Beyoncé's låt " Lay up under me". Är helt fast i den låten. Vet inte om det är så ny, men ny för mig, haha. Men det är ju så bra och hennes röst är ju magiskt. Lyssna själv ↓
 

en härlig springtur

 
Runt 4 tiden stack jag ut och sprang en lång och skön runda i skogen, alltid lika skön känsla efter. Sedan tog jag en skön dusch och åt en god middag. Och nu sitter jag här framför datorn och ska snart gå och kolla lite tv. Ha en fortsatt bra kväll!

tips: lip butter

 
Jag älskar verkligen The Shop Shop. Jag har några body butters där ifrån, älskar de verkligen. I onsdags fick jag ett lip butter från The Body Shop med lukten mango. Det är verkligen jätte bra och är naturligt på läpparna. Såklart luktar det jätte gott också. Ett stort tips er, det finns såklart i flera andra lukter också. 

lördagskväll

 
Ikväll hade vi ju gäster. Vi åt grillat och efterätt och annat gott. Det var verkligen jätte kul och all mat var jätte god. Grillat är ju bäst, typ det bästa med sommaren ju. Som ni kanske ser har jag gjort om och för enklat designen lite. Fixat mina kategorier och arkiv lite snyggare och stilrenare design nu. Godnatt, hörs imorgon!

08.06.13

 
Idag var jag med Hedda på förmiddagen och eftermiddagen. Vi fotade och annat kul. Det blev jätte bra bilder, visar de någon annan dag. Senare kommer några gäster till oss. Ha en bra lördag!

första dagen på sommarlovet

 
Har spenderat ett par timmar på stranden idag i det fina vädret. Det var faktiskt ganska skönt i vatten och skönt att svalka av sig. Idag är det ju himla varmt. Tog även med kameran till stranden för en gångs skull, brukar inte göra det. Innan vi stack till stranden åt vi en stor brunch hos mormor och morfar, nationaldagen idag ju! 

den fjärde juni

Nikon D3000 + Tamron 70-300 mm f/4
 
Har varit på stranden och haft lekar och tävlingar och fikat med klassen idag. Det var riktigt skönt att kunna gå i shorts hela dagen, så varmt ute idag ju. Imorgon är det skolavslutning, längtar så himla mycket. Har längtat efter just den onsdagen väldigt länge nu. Kram

watermelon

 
 Åt en skål vattenmelon efter skolan, bland det godaste som finns. Fick sluta kvart över ett idag och imorgon ska vi vara på stranden och göra tävlingar, sedan på onsdag slutar vi. Så himla skönt! Inga läxor och plugg heller, ännu bättre. Ha en bra måndag ute i solen!

dripping water

Nikon D3000 + Nikkor 70-300 mm F/4 + stativ 

sunny saturday

 
Har varit helt underbart väder idag. Har varit ute och solat och fått lite färg och ätit svenska jordgubbar och vattenmelon ute i solen. Så gott! Ikväll ska jag till en kompis, vet inte vad vi ska hitta på riktigt än men något kul blir det nog. Ha en fin och solig lördag!