keep your head up high, beautiful

 

gör dina egna ansiktsmasker

 

Helsingborgsfestivalen 2013

Nikon D3000 + Tamron 70-300 mm f/4
 
Åkte spontant med Vendela till Helsingborgsfestivalen igår. Allt var så himla bra, hela dagen! Vid 17- tiden uppträdde Oscar Zia och Anton Ewald, de var så himla grymt, gahh. Och då även timoteij och Eddie. Sen vid signeringen tog vi massa bilder på Anton och Oscar, de kollade till och med in i kameran vid vissa tillfällen, haha. Senare på kvällen var det Eric Saade, som också var himla grymt! Åh så himla bra kväll! 

tjugosjätte juli

 
Har varit och badat i några kompisar till oss pool nyss. Så himla skönt att svalka av sig i värmen! Nu ska jag äta lunch och senare ut och springa. Hörs senare!

hemma från Falkenberg

 
Kom hem för ett tag sedan efter att ha varit på camping i Falkenberg över natten med familjen och Filippas familj. Det var verkligen super kul och mysigt! Och idag är det nämligen Filippas födelsedag så det blev god frukost och present öppning imorse. Ha en fortsatt fin kväll! 

geting och lavendelblommor

Nikon D3000 + Tamron 70-300 mm f/4

sheer love

 
Igår beställde jag hem min andra body mist från Victoria's Secret och idag kom den (snacka om snabb leverans) Har ju Love Spell sen innan, så det blev Sheer Love denna gången. Och den luktar verkligen så himla gott, helt galet ju! 

beautiful sunset

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8

hallon & persika

 
För några dagar sedan testade jag en ny variant av smoothie. Nämligen hallon och persika. Har aldrig tidigare testat att ha persika i, men det var riktigt, riktigt gott verkligen. Jag hade i vaniljyoghurt, lite hallon och 2 persikor. Rekomenderar att testa med persika!

nytt från emporia

Tröja från Hollister, kolla närmre här, choklad body butter från The Body Shop och bikini från New Yorker.

Igår var jag med Vendela på Emporia. Det var himla kul och mysigt! Köpte inte så mycket som ni kanske ser. Är mest nöjd med bikinin eftersom jag letat jätte mycket efter en ny och nu äntligen hittade jag en som föll mig i smaken. Och tröjan är världens mysigaste!

believe

mangue

 
Känner mig typ som en mango efter att ha använt både body scrub i dushen och body butter i lukt av mango. Och även målat naglarna gula, haha. Detta är nog min favorit av The body Shop's dofter! 

flowers

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8

Nu drar jag iväg till stan med Hedda för att fika och kolla runt lite i affärer, hörs senare!

filmtips

 
För några dagar sedan såg jag filmen Pitch Perfect för första gången. Jag hade hört bra om det från många håll och tänkte ge den en chans. Och jag håller med de andra, riktigt bra! Den handlar mycket om musik och även om att våga göra och testa något nytt. Rekomenderar verkligen denna filmen. Läs med om filmen här. 

daddy's birthday

 
Nu har vårat gäster som varit här ikväll åkt hem. Vi har firat pappa eftersom han fyller år idag. Vi grillade och och till sist åt vi prinsesstårta jag nämligen hade bakat själv. Jag tycker den blev hyfsat fin faktiskt och det var jätte god. 

14.07.13 14:37

 
Var så sjukt sugen på vattenmelon så jag tog cyklen och köpte mig en stor vattenmelon. Så just nu sitter jag och äter vattenmelon och lyssnar på musik. Ikväll ska vi på något tivoli och äta tacos. Ha en bra söndag!

kvällsdopp

 
Nu kväll efter middagen så åkte vi ner och tog en kvällsdopp vid bryggan. Solen var jätte fin så det var tur att jag tog med mig kameran. Det var faktiskt inte så kallt i vattnet som jag trodde, faktiskt ganska skönt! 

för en sommarkväll

Summer

 
Älskar att göra sådan collage på polyvore.com. Ovan ser ni en av mina favoriter!

hallonmacarons

 
Idag bakade jag macarons för tredje gången i mitt liv, denna gången med Vendela. Den gången blev det men smak hallon. Åh älskar macaons!

a good day

 
Har nyss dushat efter en springtur i skogen. Det var himla skönt och jobbigt. Idag har det varit fint väder så jag har varit på stranden med kompisar och sedan cyklade vi vidare till stan och tog en fika. Hoppas ni också har haft en jätte bra dag! 

videoinlägg- mina favorit produkter just nu

 
Här har ni en video där jag visar mina favoritprodukter just nu och som jag använder mest nu! 

mina favoritbloggar

 
1. http://amandafoton.blogg.se - Amanda bloggar om foto och mycket om hennes vardag. Hon tar verkligen jätte fina bilder och hon har en jätte fin design också. 
 
2. http://palosfoto.blogg.se - 14-åriga Pauline bloggar om vardag, mode och hon har också massa grymma tips. Även hon har en stilren och fin design. 
 
3. http://tinkerbella.se - Jag älskar verkligen Isabellas blogg. Hon delar med sig av vad hon gör på dagarna,fotografering och mycket mode och stil. Hon har nyss flyttat hemifrån då hon också bloggar om inredning också. 
 
4. http://keela.se - Har läst Michaelas blogg väldigt länge men jag tröttnar aldrig på den. Hon bloggar om vardag, självförtroende pepp, outfits och hon har alltid roliga tips och tävlingar! 

roadtrip

 
Nu är jag hemma från dagens äventyr. Vi gjorde en liten roadtrip här i Skåne. Vi åkte först och åt lunch på en mysig uteservering. Sedan åkte vi upp mot ett "berg" där vi kollade på den fina utsiktigt och lite sånt och sedan vidare till ett ställe där vi fikade. Där vid cafét fanns det även ett ställe där man kunde bada. Så badade gjorde vi såklart också. Sedan for vi vidare mot ett ställe där vi plockade tomater. Så såg dagen ut i stora drag!
 

strawberries & kiwi

 
Har ätit frukost och gjort mig i ordning. Nu ska jag iväg på en liten roadtrip över dagen. Ha en bra dag!

sjätte juli

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8

Snart bär det av till kofirmation, min bästavän Filippas konfirmerar sig idag! 

inspirationscollage

 
När jag inte har något att göra så brukar jag oftast kolla weheartit och hitta massa inspirerande bilder och citat. Satt ihop några favoriter i ett collage som ni ser ovan! 

dinner

 
Åt på resturang nu ikväll för att fira mamma och pappas bröllopsdag. Jag tog något kött men potatis och bearnaisesås. Det var så himla gott verkligen! Ha en fin kväll allihopa! 

Videoinlägg- room tour


Har tidigare visat mindre delat av mitt rum i bilder. Men här kommer en video där jag visar hela rummet. Enjoy!

ny till kameran

 
Äntligen har jag skaffat mig en fjärrutlösare. Har velat ha en sån vädligt länge, och idag köpte jag äntligen den. Jag köpte min på NetOnNet för 149:-. Har hunnit testa den lite och den fungerar super bra! 

första juli

Nikon D3000 + Tamron 70-300 mm f/4

mina favorit fotoappar