tåssjö lägerskola

 
Är nu hemma efter ett otroligt härligt och roligt dygn med klassen på Tåssjö. Det var verkligen hur kul som helst! Vi gjorde lite aktiviteter, åkte båt, grillade korv och marshmallows och massa prat och skratt. Nu ska jag vila lite nu innan jag drar iväg till träningen, har bara sovit ett par ynka timmar inatt. Hörs senare! 

so undercover

 
I söndags såg jag en bra film, "So undercover" heter den. En sjukt bra och spännade film. En spännade film med komedi inblandat också. Ett stort filmtips, rekomenderas starkt! 

kvällssolen

© Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8

kräftskiva

 
Igår var jag på kräftskiva med Vendela och annat kul folk. Det var verkligen super kul och trevligt, mycket skratt och prat. Och så himla gott med räkor och kräftor ju! 

Oscar Zia & Anton Ewald

© Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8
 
Lite bilder från i lördags (17/8) på Oscars och Antons signering. Så himla kul att träffa Oscar och få hans autograf, så himla snäll och go var han! Anton också såklart! 

want/need

 
På bilden ovan ser ni lite saker jag vill ha. En tjock svart jacka, mysiga koftor, vin röda blusar, ett par nya svarta jeans, helst ett par dr denim och ett par rejäla boots. Lite want vs need här!

tisdag

 
Då var det dags för den andra skoldagen och den första "riktigta". Har nyss ätit frukost () och gjort mig i ordning och ska om en halv timme cykla iväg till skolan. Hoppas ni får en bra dag, hörs senare! 

Rix Fm festival Malmö

© Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8

Hade en grym dag igår i Malmö. Sjukt grym. Var på Oscar Zias och Anton Ewalds signering också och senare på kvällen var det konserter. Oscar Zia, Anton Ewald, Eric Saade, Ulrik Munther, Måns Zelmerlöw, Emmelie De Forest, Loreen och många fler uppträdde. Så sjukt grymma allihopa!! Nu ska jag ta det lugnt och njuta av sista sommarlovsdagen. 

5 bästa...

Filmerna: I taket lyser stjärnorna, pitch perfect, Never say Never, Breaking Dawn part 2, Lol. 
 
Apparna: Fotor PES, Pixlromantic, Big day, Run Keeper, Jb The Key.
 
Skönhetsprodukterna: Mango Body Butter, Nivea Lip Butter, VS body mist Love Spell, Tea tree skin facial wash från The Body Shop, Justin Bieber Parfym Someday. 
 
 
Låtarna just nu: #fail- Oscar Zia, Can't Hold Back- Anton Ewald, She's not me pt.2- Zara Larsson, Fall Acoustic- Justin Bieber, Love Will Remember- Selena Gomez. 
 
Vardagstipsen: Umgås med människor som du trvis med, träna- ut och spring, gymma eller gå ut på en pw, man mår så bra av det! Njut av livet och de sista dagarna av sommarlovet- livet går inte i repris, glöm inte att unna dig själv med tex en fika på stan eller en lunch eller varför inte en spa kväll eller liknade. 
 

think pink

 Nikon D3000 + Nikkor 18-55 mm f/3.5 
 

tolfte augusti

 
Har nyss mumsat i mig fruktsalladen ni ser ovan. Äpple, nektarin, banan och melon. Så himla gott! Idag gör jag inte så mycket mer än att fixa lite med bloggen, lyssna på musik och sen blir det nog träning!

till hösten

Nya jeans från h&m och ett par dö snygga boots som jag köpte tidigare iår

Älskar när alla när fina höst boots börjar komma in. Själv köpte jag mig ett par i våras på rea som kommer användas flitigt nu i höst. Även skaffat mig ett par super sköna och snygga jeans från h&m för endast 299 kr! 

ängelholms ljusfest

 
Nu ikväll var det Ängelholms årliga ljusfest. Var där med Vendela och Filippa, himla kul och mysigt! Vi gick runt där lite och träffade andra härliga männsikor. Vid tio tiden var det fyrverkirerna (så fint!) och fina båtar. I år var temat kärlek, så det var mycket hjärtan och sånt. Bra kväll! 

all those summerdays

Lite bilder från de senaste dagarna

Hej på er! Har verkligen haft underbara sommardagar de senaste dagarna. Har umgåtts med fina vänner, ätit grillat och mycket glass, spelat minigolf med Vendela, fotat med Filippa nere vid stranden och tältat med Vendela. Hoppas ni också har det super bra, nu ska jag iväg och träna! 

room lights

 
Något jag jätte gärna skulle vilja ha i mitt rum är ljusslingor. Så himla fint och mysigt till hösten och vintern ju! Super mysigt att ha vid sängen, åh vill ha! Bilder från weheartit. 

sandbackens våffelhus

 
Igår var jag med min syster, mormor och morfar och fikade super goda våfflor på ett våffelhus. De hade världens godaste jordgubbssylt också, haha. Jätte mysigt och gott, och jätte fin utsikt! 

be your own kind of beautiful

 
Vad tycker ni är finast på porträttbilder, svartvitt eller med färg? 

la playa

 
Har haft en super skön och rolig dag på stranden med Maja. Vi badade och solade massor och åt glass. Super fint och varmt väder idag ju! Ha det super gött i värmen mina vänner! 

first of august

 
foto & redigering av mig