Cheesecake cupcakes

Idag bakade jag Cheesecake cupcakes med digestivebotten.
Skrolla ner så kommer du till receptet.
 
 
Ingridigenser 12 muffins:
125 g digestivekex i smulor
60 g smält smör
300 g ricottaost
300 g philadelphiaost
2 tsk vaniljsocker
2 ½ dl florsocker
2 ägg
Gör såhär:
1. Sätt ugenen på 150 grader. Placera 12 pappersformar i en muffinsplåt.
2. Lägg kexsmulorna i en bunke och rör ner det smälta smöret. Skeda blandningen, matskedsvis i formarna och tryck ner i botten av formarna. Låt stå i kylen tills de stelnar.
3. Vispa i en stor bunke ricottaost till en slät smet. Tillsätt phiadelphiaost, vaniljsocker och florsocker rör till en slär konsistens. Tillsätt sakta äggen och blanda väl. Skeda smet i formarna.
4. Grädda i 10 minuter i ugenen. Ta ut plåten och låt svalna i ca 10 min. Sätt in de i kylskåpet i ca 2 timmar tills de nästan stelnat.
5. Ta ut muffinsen ur fomen och servera med bär.
 
 
 
Trackback