Orkidéer
Fotograf: Jag
Kamera: Nikon D3000
Nytt nummer av tidningen "BAKA"
Bild tagen av mig
I can be your hero baby
Fotograf: Jag
Kamera: Nikon D3000
Dalahäst
Fotograf: Jag
Kamera: Nikon D3000
Beautiful flowers
Fotograf: Jag
Kamera: Nikon D3000
Smile
Fotograf: Jag
Kamera: Nikon D3000
Bokeh
Fotograf: Jag
Kamera: Nikon D3000
Heart
Fotograf: Jag
Kamera: Nikon D3000
Lime
Fotograf: Jag
Kamera: Nikon D3000
Kladdmuffins
Idag blev det bakning av kladdchokladmuffins, då fick jag även chansen att använda mina nya formar.
Skrolla ner så kommer du till receptet.
Fotograf: Jag, Kamera: Nikon D3000
Du behöver:
2 ägg
2½ dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
½ tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
100 g smör
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Smält smöret.
3.Vispa ägg och socker poröst med en elvisp.
4. Blanda vaniljsocker,bakpulver,vetemjöl och kakao in en annan bunke och sikta sedan ner det.
5. Tillsätt den smälta smöret.
6. Grädda i mitten av ugnen i ca 10-12 min.
Lagerhaus saker
Yeahh! mina saker från lagerhaus har kommit!
muffinsformarna
grytlappen
hoppas att jag får använda det snart! :)
Lev en dag i taget som om det vore din sista
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Smootihe
Fotograf: Jag, Kamera: Nikon D3000
Eyeshadow palette
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
BLUE
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Brown leaves
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Gör din egen ansiktsmask
Välj en frukt som passar din hudtyp
Aprikos- Torr och åldrad hy
Aprikos- Torr och åldrad hy
Avokado- Torr och åldrad hy
Banan- Torr och åldrad hy
Papaya- Torr och åldrad hy
Äpple- Torr och åldrad hy
Ananas- Fet hy
Citron- Fet hy
Jordgubbar- Fet hy
Päron- Fet hy
Så det man gör efter att man valt frukt/frukter är att man mosar den och sedan blandar i en tesked honung vilket är både rengörande och återfuktande. I med en äggula. Tillsätt sedan havregryn för att få en bra konsistens. På med masken, två gurkskivor till ögonen och lägg dig sedan i soffan i 20 minuter.
Lycka till!
Bild från google
Smile a little bit more everyday
Fotograf: Jag, Kamera: Nikon D3000
Cheesecake cupcakes
Idag bakade jag Cheesecake cupcakes med digestivebotten.
Skrolla ner så kommer du till receptet.
Ingridigenser 12 muffins:
125 g digestivekex i smulor
60 g smält smör
300 g ricottaost
300 g philadelphiaost
2 tsk vaniljsocker
2 ½ dl florsocker
2 ägg
Gör såhär:
1. Sätt ugenen på 150 grader. Placera 12 pappersformar i en muffinsplåt.
2. Lägg kexsmulorna i en bunke och rör ner det smälta smöret. Skeda blandningen, matskedsvis i formarna och tryck ner i botten av formarna. Låt stå i kylen tills de stelnar.
3. Vispa i en stor bunke ricottaost till en slät smet. Tillsätt phiadelphiaost, vaniljsocker och florsocker rör till en slär konsistens. Tillsätt sakta äggen och blanda väl. Skeda smet i formarna.
4. Grädda i 10 minuter i ugenen. Ta ut plåten och låt svalna i ca 10 min. Sätt in de i kylskåpet i ca 2 timmar tills de nästan stelnat.
5. Ta ut muffinsen ur fomen och servera med bär.
Snow pictures
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
SNOW
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Fire
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Be yourself, because everyone else i already taken
Fotograf: Jag, Kamera: Nikon D3000
Lagerhaus
Har precis klickat hem lite saker från lagerhaus.se
Formar
Grytlapp
Formar
Grytlapp
Enkel äppelpaj
Idag efter skolan bakade jag en äppelpaj, som sedan jag, mamma och lillasyster fikade på! Skrolla ner så kommer receptet!
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Ingridigenser:
150 G SMÖR
1,5 DL STRÖSOCKER
3 DL VETEMJÖL
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2.Blanda alla ingridigenserna med händerna.
3. Lägg vilka bär/frukt du vill ha i botten av formen.
4. Sedan över med degen på bären/frukterna och sprid ut så det blir jämnt.
5. Grädda i ugnen i ca 10-15 min.
We found love
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Book
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Out of focus and focus
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Volleyboll ♥
Foto av mig och mamma!
Green cupcakes
Idag blev det bakning av cupcakes, vanliga muffins men grön frosting. Skrolla ned så kommer du till receptet.
Ingridigenser till muffinsen:
2 ägg
100 g smör
4 dl vetemjöl
1,5 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
2 dl mjölk
1 citorn (skalet)
1 nypa salt
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret.
3. Vispa ägg,socker och vaniljsocker porst
4 Rör ner det smälta smöret , mjölken och rivet citronskal.
5. Blanda mjöl,bakpulver och salt i en annan bunke och rör sedan ner det i smeten.
6. Placera ut muffinsformar åp en muffinsplåt.
7. Grädda i ca 10 minuter i mitten av ugnen.
Frostingen:
50 g mjukt smör.
4 dl florsocker
1 msk färsk pressad citron
1 tsk vaniljsocker
100 g phiadelphiaost
2-3 droppar grön karamellfärg
Gör såhär:
Vispa samman alla ingrideienserna krämigt.
Dekorera sedan med valfitt strössel.
Eiffeltornet
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Fruits
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Don't say I wish, say I will
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Pencils
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Beautiful water pictures
Fotograf: Jag , Kamera. Nikon D3000
You smile, I smile
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Colors
fotograf: jag , kamera: Nikon D3000
Beautiful pictures
Fotograf: Jag , På bild: Wilma (lillasyster) , Kamera: Nikon D3000
Fika bord
Chokladmuffins
Citron kladdkaka
Water
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Glitter all over the room, pink flamingos in the pool
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Photos taken today at the beach
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Light of a lantern
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Bokeh
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Some Pictures
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Paradis Choklad
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
My beautiful sister
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Hallonmuffins
Idag har jag bakat muffins, hallon muffins! skrolla ner så kommer du till receptet!
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
INGRIDIGENSER TILL 12 ST MUFFINS:
100 g smör
2 st ägg
1 ½ dl strösocker
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 dl vetemjöl
½ dl vipsgrädde
Färska eller frysta hallon
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 200 grader
2.Smält smöret och låt det svalna.
3. Vispa ägg och socker poröst.
4. Blanda mjöl,bakpulver och vaniljsocker i en annan skål.
5. Rör ner mjölblandningen i äggblandningen och rör ihop försiktigt.
6. Häll i smöret och grädden och rör ihop till en jämn smet.
7.Sätt ut muffins formar på en muffinsplåt, fyll formarna 2/3 och tryck ner 2-3 hallon i varje muffins.
8. Grädda i mitten av ugnen i ca 12-15 minuter.
Quote
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000
Freeze
Fotograf: Jag , Kamera: Nikon D3000